Wpis z mikrobloga

#pytanie #telefony #nexus4

Ma ktoś ten model - Nexus 4? Możecie polecić/odradzić(jakie wady)? I ewentualnie porównać z podobnym modelami?

z góry mówię że nie chodzi mi o specyfikację, tylko odczucia z używania
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szycho1992: ja mialem przez rok, zmienilem teraz na htc one m8 i w normalnym uzytkowaniu nie widac wiekszej roznicy. Polecam jesli chcesz w koncu miec telefon ktory nie zamula na androidzie.
  • Odpowiedz
@szycho1992: Ogólnie bym polecił, o ile nie przeszkadza ci słaba bateria (4h nieprzerwanego korzystania z internetu na 3g, 6h na wifi) i brak slotu na kartę pamięci. Aparat nie jest taki zły, przy dobrym oświetleniu robi naprawdę przyzwoite zdjęcia. A tak to działa płynnie, nie zawiesza się, dobrze wykonany, fajnie leży w dłoni. A i podobno N4 ma jakieś problemy z bluetoothem, radziłbym zainteresować się tematem, jeżeli masz zamiar korzystać
  • Odpowiedz
A i podobno N4 ma jakieś problemy z bluetoothem

@grzechuu: Pierwsze słyszę, mam N4, korzystam z zestawu głośnomówiącego i z muzyki w aucie przez Bluetooth i nie mam z tym żadnych problemów.

@szycho1992: szukaj wersji nowszej z sutkami, przez to się tył mniej rysuje, a i słychać dzwonek jak leży na płaskim stole...
  • Odpowiedz