Wpis z mikrobloga

#testoviron

Testo był Grażyną Żarko zanim to było modne. Cokolwiek by się okazało - czy był chory psychicznie, czy trollował, czy mówił to co myślał, to pokazał, że internetowi napinacze po drugiej stronie są nic nie warci. Nic mu się nie stało, a zdarzało mu się jechać ostro. Internetowi napinacze potrafili tylko mu grozić i pluć się pod komentami na YT. Co prawda znaleźli go, ale sam dał się złapać (porfil nk, no błagam :) ).

Ale prawdy możemy się już nigdy nie dowiedzieć. RIP Testo [*]
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@questor: Żaden RIP Testo, pamiętaj że Testo żyje w naszych sercach i będzie żyć aż do skończenia świata a nawet jeden dzień dłużej, klejnot nilu to legenda, która będzie żyć wiecznie aż po wieki wieków amen.
  • Odpowiedz
@questor: Z tego co wiem to subskrypcji było dużo kiedy cebulaki usłyszały wywiad z mistrzem bo te tępe kuhwy nie wiedziały że to satyra i robienie beki z polaków cebulaków xD
  • Odpowiedz
@mlg20: insomnia.pl, oczywiscie karaczanersi zamulacze twierdzą że to zasługa vichana, co jest oczywistą mistyfikacją (lurkowałem wtedy vi i inso). Testoviron swego czasu był użytkownikiem insomnii, której moderatorem był Beldzior (testo nazywał go blendziorem) also testoviron to teraz rak i papka dla gimnazjalistów.
  • Odpowiedz
@S4LEM: teraz już ma testo przecież dla nikogo/Zostały po nim wspomnienia w postaci jego filmików co zabawne nadal aktulnych jeśli chodzi o tematyke ( ͡° ͜ʖ ͡°)

BLENDZIOR K---A XD to teraz już wiem komu chciał wirtualne kuku knifem zrobic xD
  • Odpowiedz