Aktywne Wpisy

Shaun_x_Boswell +32

mirko_anonim +10
✨️ Polacy na giełdzie - czy to mądry ruch? Ⓘ
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie

źródło: pF8eNnSs5Z77DbLqOrpJ3ys08XAC0FZa
PobierzNajskuteczniejszą metodą na pozbycie się kobiety (bez dramatów), jest zwierzenie się jej z prawdziwej lub odegranej depresji.
Wszyscy chyba przez to przeszliśmy (づ•﹏•)づ
@biont: A Ty zdajesz sobie sprawę, że nie ma przymusu bycia w związku? Lepiej być samemu, niż męczyć się z babskiem, które nie ma do ciebie szacunku. A to, czy ktoś jest empatyczny, można szybko zauważyć.
"Siema mordo, jesteś moim ulubionym powiadomieniem i chcę dla Ciebie jak najlepiej i Tobie pomóc wyjść z tego gówna"
Tyle. Jeżeli po tym dalej walił w c---a to i tak by wam związek jebnął i nie masz czego żałować.
@Famine: Pisałam mu to. Ty serio uważasz, że wystarczy, że kobieta powie facetowi, że chce czegoś więcej, i każdy się zgodzi? Widocznie mu się nie podobałam albo nie szukał dziewczyny.
Albo odstraszyła Ciebie jego choroba i nie napisałaś mu wprost co czujesz tylko chciałaś go mieć maksymalnie jako kolegę na wyłączność ¯_(ツ)_/¯
@biont: No tak, masz rację.
Tak długo masz konto i nadal zaskoczona?