Aktywne Wpisy

Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 13.0% (9)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 43.5% (30)
- Czekać, ceny w końcu spadną 17.4% (12)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 2.9% (2)
- Najlepiej stać się konsolowcem 23.2% (16)

BezDobry +169

Henry Nowak (brzmi znajomo co) dostał min. 3 razy 24 cm nożem "rytualnym" (poprawcie mnie ale w UK nie można nosić noża chyba że to element religijny?). Zmarł. Nie mogąc się więc bronić napastnik - jakiś indus czy pakis powiedział policji że został napadnięty na RASISTOWSKIM TLE. Policja co mogła zrobić? So tolerant! Z początku mu uwierzyli, Polacy często biją ciapaków bez przyczyny widocznie no i tak ich na szkoleniach uczyli. Chronić kolorowych, tylko biały jest rasistą nawet we własnym kraju.
Wg filmu przeglądnęli jednak filmiki Henrego Nowaka i okazało się że ten kręcił film, ciapak na niego napadł i rytualnie zaszlachtował.
SO TOLERANT!
#przypadkowymurzyn (na wyrost) #zydkrecikorba #przestepczosc #rasizm
#clownworld #bekazlewactwa #imigranci #uk
Te psy powinny spotkać osobna sprawiedliwość, i nie mówię tu o konsekwencjach służbowych.
Wolę naturę. Łąki, bagna. Lasy, wsie. Dżunglę. Góry
@qwert0: niekoniecznie, gdy będą posłuszni to zostaną. Przydadzą się do tłumienia oporu. A będą, bo już są.
Chciała zasmakować czarnej kaszanki i ubogacić DNA swojego dziecka? Nie wiem, ale już plany nie są realne bo dał jej 40 (!!!) ciosów nożem. Zobacz jej FB co na wallu miała. Wyleczył więc ją też z lewactwa.