Aktywne Wpisy

Wraczek +115
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

jmuhha +9
Koleżanka z przedszkola (żona że stomatologa syna) to wybudowała za 800 k, co myślicie ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000028074
Pobierz

Henry Nowak (brzmi znajomo co) dostał min. 3 razy 24 cm nożem "rytualnym" (poprawcie mnie ale w UK nie można nosić noża chyba że to element religijny?). Zmarł. Nie mogąc się więc bronić napastnik - jakiś indus czy pakis powiedział policji że został napadnięty na RASISTOWSKIM TLE. Policja co mogła zrobić? So tolerant! Z początku mu uwierzyli, Polacy często biją ciapaków bez przyczyny widocznie no i tak ich na szkoleniach uczyli. Chronić kolorowych, tylko biały jest rasistą nawet we własnym kraju.
Wg filmu przeglądnęli jednak filmiki Henrego Nowaka i okazało się że ten kręcił film, ciapak na niego napadł i rytualnie zaszlachtował.
SO TOLERANT!
#przypadkowymurzyn (na wyrost) #zydkrecikorba #przestepczosc #rasizm
#clownworld #bekazlewactwa #imigranci #uk
Te psy powinny spotkać osobna sprawiedliwość, i nie mówię tu o konsekwencjach służbowych.
Wolę naturę. Łąki, bagna. Lasy, wsie. Dżunglę. Góry
@qwert0: niekoniecznie, gdy będą posłuszni to zostaną. Przydadzą się do tłumienia oporu. A będą, bo już są.
Chciała zasmakować czarnej kaszanki i ubogacić DNA swojego dziecka? Nie wiem, ale już plany nie są realne bo dał jej 40 (!!!) ciosów nożem. Zobacz jej FB co na wallu miała. Wyleczył więc ją też z lewactwa.