Wpis z mikrobloga

@Gaki: a mówiłem, że to kwestia czasu i go wywalą z mieszkania. Czyli spółdzielnia wykonała ten krok, o którym już pisałem i pisma zadziałały. Gdyby na u2 też od razu poszli tą ścieżką to po krótkim czasie także by gocha z magicalem wyginali. Jestem ciekaw co z mieszkaniem, kiedy na licytacje komorniczą pójdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
u mnie na wsi jest facet podobny stary kawaler mieszka w domu po rodzicach w starym 1 piętrowym kostka nietynkowanym i jest podobna melina jak by to powiedzieć ale pomoc społeczna się nie interesuje nim za bardzo ma obiady darmowe i węgiel na zimę i do sklepu chodzi pijany bo ma blisko rynku i leży z piwami albo winem na chodniku i normalnie mieszka nikt mu dpsu nie proponuje i domu nie
  • Odpowiedz
@LenoV12: a ty wiesz, że spółdzielnia może zgłosić lokatora do mopru i wtedy go sprawdzają? Podpowiem ci, że właśnie spółdzielnia może dużo zdziałać gdy wysyłają pisma i mają ogromny wachlarz możliwości by wykopać uciążliwego lokatora. Zwłaszcza przy osobie, która robi problemy całemu blokowi latami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dawidczeta:
Przecież mopry zostały przydzielone do opieki i nadzorowania go,zaraz po odwyku.
Zaglądały tam często. Przecież na live dawały mu ultimatum,że jak przyjdą za tydzień w czwartek,to ma być chałupa ogarnięta,razem z nim.Jak nie,to będą pisały. Słyszałem to na własne uszy,tak jak wcześniejsze wizyty.
Gdyby spółdzielnia brała w tym udział,to by była tu wymieniona...
Tu nawet nie ma adwokata,który niby miał być z urzędu
LenoV12 - @dawidczeta: 
Przecież mopry zostały przydzielone do opieki i nadzorowania ...

źródło: 1000002317

Pobierz
  • Odpowiedz
@yosemitesam:
No lądowanie w dpsie dla psychicznych,to już dożywotka będzie.
W jego przypadku,to pewnie najbliższa rodzina,lub ktoś,kto zadeklaruje prawną opiekę nad nim,byłby w stanie go wyciągnąć.
  • Odpowiedz