Wpis z mikrobloga

Dzień 39 i 40 #krolkasieodchudza

Jutro w końcu wejdę na wagę i zobaczymy czy w ogóle coś ruszyło po 6 dniach. To mój rekord w nie ważeniu się :D

Weekendowo bez ćwiczeń. Miałam dzisiaj iść pobiegać, ale mój niebieski pasek zarządził "cheat day" i regenerację ;)

Wczoraj pochwalić też się nie ma czym, bo zamiast kolacji przelało się trochę wódki. Wiecie, urodziny chłopaka, toasty i tak to się kończy :D po wszystkim zwaliłam się do łóżka i zasnęłam :P Ale do wieczora było z dietą okej ;)

Dzisiaj pół dnia przespane.

Zjedzone:

* granola

* brzoskwinia

* mieszanka warzyw z kotletem z cycka kurczaka

* cukinia, jajko sadzone, kiełbaska

* i dzisiejsze szaleństwo: ziemniaki! :D z piekarnika ze sznyclem z indyka :D

już prawie zapomniałam, jak uwielbiam ziemniaki :P

Dostałam pochwały, że ładnie wyglądam :D nawet pod biedronką, kiedy pakowałam zakupy na tylne siedzenie, jakiś koleś, co zaparkował obok dostał od swojej dziewczyny, usłyszałam takie walnięcie jakby w ramię i tekst: gdzie się gapisz! :D także mały wygryw jest :D

#dieta #odchudzanie

((oo))
  • 14
@batq: nie tylko, ale najczęściej. Jest też rowerek stacjonarny, ostatnio trochę ćwiczeń z gryfem, czasem gry na move na ps3 ;) fotka jeszcze nie, nie jestem gotowa na taką falę hejtu :D

@austra: widocznie możesz sobie na to pozwolić ;)
@zombiag: podobno dobre na tyłek? :D Właśnie miałam w planie je robić :D

Nie moja wina, że jesteś chudzielcem :D ale spoko, jeszcze trochę i będę ważyć mniej :p no chyba, że Ty masz 60 kg :p
@zombiag: dlatego zaczęłam też ćwiczyć z gryfem. Bez obciążenia, ale sam waży chyba z 6kg :P potem może będę sobie dokładać ciężar, ale nie wiem jeszcze czy będzie taka potrzeba :)
@krolka89: oprócz przysiadów, fajnie rzeźbią też wykroki i coś, czego sporo kobiet unika, martwe ciągi. Jak masz więcej tłuszyczku, szybko w ten sposób pozbędziesz się takiej fałdki przy pachach no i ładnie ręce później wyglądają. A 6 kg na początek to i tak nieźle :)
@anuskaxx: akurat martwy ciąg robię :) czyli dobrze mi chłopak dobrał ćwiczenia :D

@zombiag: ja też mam swoją wizję. Pewnie nie taką jak chcieliby mnie widzieć inni, ale ja nie chcę być chuda. Jak dla mnie 65kg to będzie mało :) ogólnie mam taką budowę ciała, że jak kiedyś na drakońskiej diecie udało mi się schudnąć do 68kg to wyglądałam bardzo dobrze, a przynajmniej mi się podobało. I do tego
akurat martwy ciąg robię :)

@krolka89: Ale rób go dobrze technicznie. Niech Ci ktoś to pokaże kto sie naprawde na tym zna. Bo jak będziesz źle robić to sobie tylko popsujesz kręgosłup.

To jest naprawde bardzo ciężkie technicznie ćwiczenia i trzeba dużo praktyki.