Aktywne Wpisy
Tak jeszcze na fali wczorajszego hejtu na GTA VI, mam dzisiaj pytanie na serio - podobała Wam się fabuła piątki?
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Podobała się Wam fabuła GTA V?
- TAK 47.0% (262)
- NIE 33.3% (186)
- NIE WIEM 19.7% (110)
willyfog +28
Czy wraz z powołaniem nowego rządu, skończy się standup marszałka? Czy będziemy mielić komedie przez dwa lata? Rozumiem, że to w jakiś sposób bawi, ale to ma być poważna instytucja, a nie prywatny folwark. Tak tak szmatecki itp.
Nie wiem zresztą po co to pisze na tym portalu XD
#sejm
Nie wiem zresztą po co to pisze na tym portalu XD
#sejm
Jutro w końcu wejdę na wagę i zobaczymy czy w ogóle coś ruszyło po 6 dniach. To mój rekord w nie ważeniu się :D
Weekendowo bez ćwiczeń. Miałam dzisiaj iść pobiegać, ale mój niebieski pasek zarządził "cheat day" i regenerację ;)
Wczoraj pochwalić też się nie ma czym, bo zamiast kolacji przelało się trochę wódki. Wiecie, urodziny chłopaka, toasty i tak to się kończy :D po wszystkim zwaliłam się do łóżka i zasnęłam :P Ale do wieczora było z dietą okej ;)
Dzisiaj pół dnia przespane.
Zjedzone:
* granola
* brzoskwinia
* mieszanka warzyw z kotletem z cycka kurczaka
* cukinia, jajko sadzone, kiełbaska
* i dzisiejsze szaleństwo: ziemniaki! :D z piekarnika ze sznyclem z indyka :D
już prawie zapomniałam, jak uwielbiam ziemniaki :P
Dostałam pochwały, że ładnie wyglądam :D nawet pod biedronką, kiedy pakowałam zakupy na tylne siedzenie, jakiś koleś, co zaparkował obok dostał od swojej dziewczyny, usłyszałam takie walnięcie jakby w ramię i tekst: gdzie się gapisz! :D także mały wygryw jest :D
#dieta #odchudzanie
(⌒(oo)⌒)
@krolka89: ja od 2 tygodni mam cheat day xD
@austra: widocznie możesz sobie na to pozwolić ;)
Komentarz usunięty przez autora
Nie moja wina, że jesteś chudzielcem :D ale spoko, jeszcze trochę i będę ważyć mniej :p no chyba, że Ty masz 60 kg :p
@zombiag: ja też mam swoją wizję. Pewnie nie taką jak chcieliby mnie widzieć inni, ale ja nie chcę być chuda. Jak dla mnie 65kg to będzie mało :) ogólnie mam taką budowę ciała, że jak kiedyś na drakońskiej diecie udało mi się schudnąć do 68kg to wyglądałam bardzo dobrze, a przynajmniej mi się podobało. I do tego
@krolka89: Ale rób go dobrze technicznie. Niech Ci ktoś to pokaże kto sie naprawde na tym zna. Bo jak będziesz źle robić to sobie tylko popsujesz kręgosłup.
To jest naprawde bardzo ciężkie technicznie ćwiczenia i trzeba dużo praktyki.