Wpis z mikrobloga

Mirki, pewny #rozowypasek z #pracbaza wrzucił mnie do #friendzone.

I zaczyna to wykorzystywać, pożycz internet, kup po drodze batonika, i od jakiegoś czasu wykorzystuje mój łeb jak sklep do pozyskiwania informacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jej najnowsze dzieło to sms "Najprostszy i najbanalniejszy program do tworzenia filmików?:D"

A ja se myślę - koniec. Nie odpisuję, że Windows Movie Maker. Zamiast iśc ze mną na randkę, drugą, trzecią (dałem se spokój po 3 próbie) to se znalazła faceta (wieśniaka ;)

I na koniec - od tego faceta ma. Żeby pomógł jej przeżyć, k---a. A nie, ze ja jestem od pomagania a on od dupczenia. Ja taki układ mam głęboko w dupie.

#tfwnogf #logikarozowychpaskow
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dogeisalie: Czyli jeśli ktoś pyta się o pomoc drugiego człowieka, to od razu trzeba za to oczekiwać czegoś więcej i seksu? Co za pokręcona logika. Miała może problem, to się ciebie zapytała, proste. No ale nie, bo jeśli się zadawać z kobietami, to tylko oczekując na coś więcej, a jeśli nie - paszoł won...
  • Odpowiedz
@przytulasna: jasne. Są tylko dwa bieguny i nic pomiędzy.

Oddziel, z łaski swojej pomoc i jej udzielania od wykorzystywania czyjejś obecności i wiedzy, obiecując swym zachowaniem gruszki na wierzbie, a oferując jeszcze mniej.

Jesteś różowym paskiem, wiesz o czym mówię lepiej niż potrafię to opisać.
  • Odpowiedz
to tylko oczekując na coś więcej, a jeśli nie - paszoł won...

@przytulasna: Cos Ci powiem koleżanko. Nie wiem ile masz lat ale ja już swoje mam i swoje przeżyłem z kobietkami. Uważam że bycie KOLEGĄ laski to największa chujnia jaka może być, a wiesz czemu? Bo laski mają to do siebie że uwielbiają wykorzystywać takich "kolegów". I one doskonale wiedza że by tamten się z nią umówił, ale woli
  • Odpowiedz