Wpis z mikrobloga

@blinkin:

dyskusja o programach tego typu nie jest zła, tylko dlaczego miałbym kupować ten jakże promowany przez Play program, skoro korzystam

lol tacy SZPECE sa najlepsi. Mam maca, nie potrzebuje antywirusa, wow, biedaki, kafelki
@blinkin:

Piszę na Antywebie i codziennie korzystam z dziesiątek urządzeń, jednak nie mogę się na nic zdecydować.

I nagle piekło zamarzło, jakże wygadana sprzedawczyni nie wiedziała co powiedzieć, a do mnie zadzwonił telefon – kochanie, trzeba zrobić zakupy, wpadnij do domu i przejdziemy się do sklepu – tak wiec, nie przerywając połączenia pożegnałem się z młodą brunetką i pospacerowałem do domu.

CO TO #!$%@? JEST
@blinkin: ten tekst to jakiś żart i marudzenie pseudo redaktorzyny. Raz - nie uwierzę dopóki nie usłyszę, że konsultantka właśnie tak mówiła. Dwa, gdyby pan redaktor zaczął pracę w takim salonie to jestem baaaardzo ciekaw, które telefony by proponował.

Poza tym - to jest sprzedaż, klientowi się coś sugeruje, podpowiada, wyraża poniekąd swoją opinię. Ostateczna decyzja należy do klienta. I nie uwierzę tez, że w innych sieciach jest inaczej.

Ogółem to