@Felonious_Gru: pamiętam wystawę na ASP 3 czy 4 lata temu z okazji nocy muzeów: namiot z sianem na podłodze i sarną wyswietlaną z rzutnika. To tyle, sztuka. Rok później jakieś chłopaczki w rajtuzach skakały i uderzaly rękami umazanymi farbą w płótno, a obok przy stoliku jacyś ichniejsi profesorowie (xD) sączyli wino i elscytowali się ekapresją, dynamizmem itp.
Edit: chodziło Ci we wpisie o ASP czy APS? To dwie, skrajnie inne
@Felonious_Gru: te tysiące godzin i nieprzespane noce, setki umysłów zaangażowanych w powstanie tego .. myślę że w ciągu 10 lat staniemy się potęgą na świecie dzięki temu .. dalej nie mogę uwierzyć że wyszło to z ręki człowieka..genialne.
@Felonious_Gru: życz powodzenia! Jak się nudzisz to mam propozycję żarciku: na parterze (nie wiem którego budynku :< ) jest automat z napojami, który wodę bierze z rury w ścianie przy pomocy takiego gumowego, cienkiego wężyka. Idź do apteki, kup strzykawkę z igłą, a potem w monopolowym nabądź małpkę wódki. Strzykawką wprowadź wódkę do wężyka i czekaj na kogoś, kto przyjdzie coś kupić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Testujemy jedzenie w maskach, żeby nikt ze znajomych nas nie rozpoznał 🎭🍔 Założyłyśmy z kumpelą kanał, na którym bezlitośnie i w 100% szczerze testujemy jedzenie oraz nowości z marketów. Żeby oceny były w pełni obiektywne (i żeby nikt w pracy nas nie rozpoznał), robimy to w maskach! Na kanale znajdzieciem.in. testy pizzy polecanej przez Książulo, dań Gessler z Żabki czy viralowych napojów. Wpadajcie, zobaczcie sami i wybierzcie materiał, który najbardziej Was ciekawi:
Edit: chodziło Ci we wpisie o ASP czy APS? To dwie, skrajnie inne
Piękne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rss: A ja badziej za rewaloryzacją. Większy nacisk na wzornictwo, sztukę mediów, i takie tam podobne powinni kłaść