badreligion66 badreligion66 9 godz. i 33 min temu 129 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Dwudziestydrugi Dwudziestydrugi 9 godz. i 27 min temu via Wykop 0 + @badreligion66: jak kiepa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
jegertilbake jegertilbake 8 godz. i 24 min temu via Wykop 62 + @badreligion66: @Dwudziestydrugi Ale przeciez to bardzo podstawowe wymagania. Bezsenowny mem a jesli nie jest z generatora to typ jest patusem i dobrze dla niej, ze szybko to ujawnił.
kinlej kinlej 7 godz. i 53 min temu via Wykop 0 + @badreligion66: jeszcze żeby miał dziure żeby sam se wsadził
tsumazi tsumazi 7 godz. i 52 min temu via Wykop 51 + @badreligion66: kobiety *mają podstawowe wymagania* Faceci "a to je**** k*y"
WOWMichal WOWMichal 7 godz. i 44 min temu via Android 6 + @badreligion66: ja mam dokładnie takie same wymagania wobec kobiet i cieszy mnie, że coraz wiecej z nich nie chce spędzić życia, że śmierdzącym fajami menelem. Propsuje.
jegertilbake jegertilbake 7 godz. i 31 min temu via Wykop 8 + @tsumazi: @WOWMichal Ciekawe jaki poziom reprezentują wykopki dla których te oczekiwania kobiet, zeby nie byc n-------m bezrobotnym patusem sa zbyt wysokie xDJ----e księżniczki, w dupach sie poprzewracało
tsumazi tsumazi 7 godz. i 2 min temu via Wykop 2 + @jegertilbake: to już nawet nie jest dno to jest że tak archeologicznie zażartuje xD calec
stiv30 stiv30 5 godz. i 43 min temu via Wykop 1 + @jegertilbake: dla coomerow to za trudne jak widac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale przeciez to bardzo podstawowe wymagania. Bezsenowny mem a jesli nie jest z generatora to typ jest patusem i dobrze dla niej, ze szybko to ujawnił.
Ciekawe jaki poziom reprezentują wykopki dla których te oczekiwania kobiet, zeby nie byc n-------m bezrobotnym patusem sa zbyt wysokie xD
J----e księżniczki, w dupach sie poprzewracało
źródło: obraz
Pobierz