Wpis z mikrobloga

@GibolXD: ehh, brakuje mi Kubusia, oglądałem go jeszcze w 2023 i obserwowałem cała ta jego drogę od przegrywa bezrobotnego/pracującego na cieciowce i mieszkającego ze starymi do zostania legendą polskiego streamingu, pięknie pokazał nam coś, co niby wiedzieliśmy, ale tak często nie mieliśmy z tym do czynienia, czyli prawdziwą naturę p0lek xD

za nazywanie pasuta i boksdela pdfem też plus, ten pierwszy miał o to straszny ból tyłka xD
  • Odpowiedz
@GibolXD: no teraz jest totalna stypa, przyznam ci, że ja preferowałem czasy jak mieszkał jeszcze w Głogowie, próbował sam zapraszać jakieś cysterny do domu, wychodził z irlami na randki, imo dużo lepszy content niż ten finalny, ale jak widać wielu się to bardzo podobało.

teraz naprawdę nie ma kogo oglądać, jeszcze ten rok temu mieliśmy geja, nawet tą patologiczną vvvictorie, która jako jedyna ze streamujacych lasek dostarczała mocny patocontent, a
  • Odpowiedz
  • 1
@orgszon358: kiedyś było archiwum patostreamow prowadzone bodajże przez wykopka gdzie można wszystko było ogarnąć od rafatusa po gurali czy początki urzedniczej ale nikt nie chciał chyba hostingu wesprzeć i to jebło :( a przydałoby się takie coś
  • Odpowiedz