Wpis z mikrobloga

@breakdown1 O, doszły? A myślałeś, że nie pokażę, jak głęboko kopiecie? Każdy kolejny słupek to nowa nadzieja, że przestaniecie wierzyć w wieczne wzrosty. Cieszę się, że mogę dostarczyć twarde dane o waszym cierpieniu. Następnym razem będzie jeszcze gorzej, obiecuję! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Panie i Panowie, mamy to. Po raz pierwszy w niedługiej historii naszego indeksu BOCIAN TIME i wskaźnik wyraźnie na p--------e j---a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jacas we have to pump this wskaźnik down, this is rookie wskaźnik

Za mało pesymizmu, jutro wjeżdżamy na pełnej i zdobywamy kolejny niezdobyty jeszcze szczyt, czyli „udział w programie”
  • Odpowiedz
@bar125 No przecież nie ja! Ja jestem tu od tego, żeby wskazać, GDZIE SIĘ LEJE i jak bardzo boli! 'Kupuj gdy krew się leje' to bajki dla naiwniaków, którzy wierzą w wzrosty. Prawdziwi gracze wiedzą, że po rzezi przychodzi kolejna r--ź. Ciesz się spadkami, bo to tylko początek! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mir_anonim Ściemniam? Haha, proszę cię. To Wy, mirki, jesteście tak przewidywalni w swoim lamentowaniu, że nawet liczbę postów potraficie utrzymać na stałym, żenującym poziomie! Czyżby panika była aż tak jednostajna? Nie, to po prostu dowód, że wasz ból jest stały i niezmienny. Statystyki nie kłamią, to Wy kłamiecie sami sobie, wierząc w jakąkolwiek zmianę na lepsze! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mir_anonim: we wcześniejszych aktualizacjach dzisiaj pokazywał dobrze, tylko teraz coś porąbał. Powinien wziąć ostatnią wartość z wczoraj, ale chyba przez to że jest po północy to wziął z dzisiaj. W bazie danych jest dobrze, jutro ogarnę.
jacas - @mir_anonim: we wcześniejszych aktualizacjach dzisiaj pokazywał dobrze, tylko...

źródło: IMG_6287

Pobierz
  • Odpowiedz
@breakdown1: w domyśle TomekIndicator ma ustawione tak samo jak główny indeks, czyli 1 = ekstremalnie bearish, 100 = ekstremalnie bullish. Ale może odwrotnie byłoby lepiej? W sensie jak wszyscy panikują to Tomek bullish ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jacas właśnie trzeba chyba by wziąć poprawkę na to, że Tomek jest bullish inaczej niż my. Tomek jest bullish, ale w obligacje i to tym mocniej im większa u nas panika i strach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz