Aktywne Wpisy

jmuhha +9
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +60
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

źródło: all-of-epsteins-un-redacted-automobile-boat-aircraft-v0-kjkjmxdi78hg1
PobierzA z tego co wiemy on nie był właścicielem żadnej firmy
Nie trzeba. Taylor Swift miała przed miliarderem a miliard kupiła drugi nowszy.
G550 z jego listy to w tamtych czasach był wydatek rzędu 30-50 milionów USD, a na pewno go leasingował. Utrzymanie to też kilka-kilkadziesiąt baniek rok.
W Polsce z listy top 100 Forbesa też kilkunastu ma a gdzie im tam do amerykańskiego bogactwa
źródło: obraz
Pobierz@LM317K: miał taką swoją małą działalność na wyspie pewnej.