Aktywne Wpisy

przypadkowy_bohater +191
Byłem wczoraj w górach. Na Śnieznych Kotłach spotkałem grupkę młodych ludzi z 6 osób, ktorzy zachowywali się jak małpy w zoo. W dodatku mieli głośnik w plecaku i napierdzali muzą. Chcieli zwrócić na siebie uwagę, w miejscu, gdzie ludzie widząc te przepaści wszystko inne mają w dupie?
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
źródło: 1000028928
Pobierz
maikeleleq +19
Pierwszy raz od kilku lat jadę tak analogowym autem w trasę #motoryzacja #samochody
źródło: IMG_7422
Pobierz

Heh, coraz weselej.
W sumie nic czego by jakoś nie podejrzewano, ale fajnie wychodzi jak wszystkie teorie o demokratach szerzone przez szurie i republikanów były brane z praktyki.
inb4 ale Clinton xD
#trump #usa #epstein
Poza tym co to w ogóle znaczy "wszyscy"?
@Prawdziwy_Oponiarz: Nie wiem po co mi tu Tuskiem itp. wylatujesz... anyways.
Kto faktycznie łamie to prawo? Kto faktycznie okazuje się teraz widnieć w tych wesołych aktach?
A i jak wyglądają próby sądzenia skorumpowanych polityków to przecież właśnie mamy przykład w Polsce - jak to bronią pajaca co uciekł
Smutna prawda jest taka, że ludzie biorący udział w obradach w Magdalence, nadal rządzą Polską, a układ w USA jest jeszcze mocniej zabetonowany.