Wpis z mikrobloga

@Vizley: tak, dokładnie ta sama sytuacja, zarówno Mirki tutaj mi pisali że tak ma być, jak i support po iluś tam dniach w końcu odpowiedział, że to normalna procedura przy wysyłce do UE.
skończyłem już tamtą butelkę, wszystko ok, zamówiłem nową z ostatniej promocji, przyszła niedawno i dokładnie to samo.
  • Odpowiedz
@Vizley: Bo ściąganie nikotyny nie jest proste, a tak oficjalnie ściągasz aromaty. Papiery i wszystko jest na aromaty. Odprawiasz aromaty, a nie nikotyne, gdzie zaraz byłaby rewizja towaru i miałbyś problem.
  • Odpowiedz
  • 0
@kabzior: Dzięki za szybką odpowiedź. A tak z ciekawości, co masz teraz tam gdzie ja to "B2P" i Ty wcześniej "1P". Skoro zamówiłeś identycznie 1:1 to samo to znów masz "1P"?
  • Odpowiedz
  • 0
@Foxlifejenkins: Jak żółknie to co to oznacza bo kojarze, że coś mi się przewnięło u nich na stronce, że może żółknąć ale, że jest to normalne jak dobrze pamiętam
  • Odpowiedz
@Vizley: teraz mam 2P zamiast 1P co ma sens bo zamówiłem 2x większe stężenie.
trzymam w tym pudelku co przyszło w szafce w temp. pokojowej, trochę mi zżółkło pod sam koniec butelki, poza tym ok
  • Odpowiedz
@Vizley: B2P to oznaczenie produktu
B - bo zamówiłeś sól typu B
2 - bo stężenie to 200mg/g
P - roztwór na bazie glikolu propylenowego (PG)

a to że na opakowaniu nie ma napisu ze nikotyna czy coś to tylko i wyłącznie kwestia bezpieczeństwa żeby na granicy nie
  • Odpowiedz
  • 0
@MaciekVapek:

jeszcze jedna sprawa jest taka ze na HILIQ nigdy nie dostaniecie soli takiej jak jest w PL bo nie mają takiego kwasu

Co masz na myśli? I gdzie jest lepsza? W Polsce czy z hiliq?
  • Odpowiedz
Chodzi mi o to że w Polsce każdy liquid na soli jak i jednorazówki wszelkiego typu są produkowane na kwasie salicylowym (sól nikotynowa typu s) na hiliq dostępna jest sól typu a, b, d i żadna z nich nie jest nawet podobna do salicylu ze względu na to że owy salicyl ma „mocniejszego kopa” a pozostałe są delikatniejsze

Jedynym sposobem na zakup salicylu soli nikotynowej jest posiadanie firmy zajmującej się produkowaniem płynów
  • Odpowiedz