Wpis z mikrobloga

@re5ublimacja: Owsiak kradnie, nie postawimy mu zarzutów i niczego mu nie udowodnimy, ale za to wmówimy 30% kraju że kradnie na pewno. Na szczęście tam szara komórka pogania dodatkowy chromosom, więc siądzie.
  • Odpowiedz
@re5ublimacja: ludzie stoją z tymi puszkami marzną, chuia mają z tego(no prócz satysfakcji że komuś pomagają(chwała im za to)) a ten sobie 30% zebranej kwoty może zabrać w "ramach kosztów prowadzenia" jako fundacja XD
  • Odpowiedz
@Spring90: jeśli służby specjalne, skarbówka i TVP nie obrzydziły mi WOŚP (pomyśl o dokładnym sprawdzeniu Owsiaka przez służby i potem maglowanie "niewygodnych" informacji w TVP, bo przecież jakby to było złamanie prawa to byłaby pokazówka Ziobry, wsadzenie Owisaka przy kamerach i potem maglowanie w TV) to naprawdę tobie się uda przy pisaniu MOŻE?

Owsiak w-----ł PIS i ten jedyne co mógł zrobić to zamazać serduszko. Nie ma większego dowodu na
  • Odpowiedz
@Spring90: dosłownie minuta szukania. "92 proc. zebranych środków przeznacza na bezpośrednią pomoc charytatywną; koszty administracyjne to jedynie ok. 8 proc."

po co kłamiesz?
  • Odpowiedz
nie chcę tutaj osądzać, ale do 2016 roku nikomu WOŚP nie przeszkadzał. Przypadek?

@OperatorGranatnika: tak, jak ktoś niekompetentny się wypowiada to przez przypadek nie powie prawdy. A to nawet nie był długi research.
https://natemat.pl/556460,wyrok-ws-znieslawienia-owsiaka-przez-blogera-matka-kurka-musi-zaplacic
najgorzej że ludzie domyślnie zakładają że inni coś sprawdzili przed postowaniem, zwłaszcza jak takie sprawdzenie to chwila.
Usmiech_Niebios - >nie chcę tutaj osądzać, ale do 2016 roku nikomu WOŚP nie przeszkad...

źródło: Screenshot 2026-01-26 at 10-04-37 Jest wyrok ws. zniesławienia Owsiaka. Oby raz na zawsze zakończył okropne i paskudne gadanie naTemat.pl

Pobierz
  • Odpowiedz