Aktywne Wpisy

uwcia +19
#rozdajo konkurs dla nocnych ludzi - wygrywa 1 osoba wylosowana przez bota
- zostaw plusa i napisz byle jaki komentarz
do wygrania 50zl voucher allegro albo jaki tam chcesz voucher do 50zl to ci kupie obojetne. rozlosowanie 02:45
- zostaw plusa i napisz byle jaki komentarz
do wygrania 50zl voucher allegro albo jaki tam chcesz voucher do 50zl to ci kupie obojetne. rozlosowanie 02:45

uwcia +3
Ej tak szczerze to co wy tu robicie jeszcze o takiej porze? Nie pracujecie, macie pracowników czy co? xd

źródło: przeszkoda
Pobierzźródło: 15049
PobierzŚwietna decyzja!
Czy chcesz aktywować miotacz? Mogę też podpowiedzieć inne rozwiązania.
źródło: comment_1632243425UeHQwCvnUfu5wDPRaALcvp
Pobierz@profaza: chiński wywiad zbierze zdjęcia jak walisz konia i będzie cię szantażował gdy już zostaniesz prezydentem naszego kraju
@profaza: to co może się stać? co wywiad chiński zrobi z zdjęciami mojej chaty?
Jak zostanę Prezydentem to zgloszę walenie konia przez pielęgniarki jako lekarstwo na prostatę w ramach NFZ
@inrzynier: nie wiem co z twoją akurat ale zdjęcia w milionach domów przeciętnych osób to już masowa inwigilacja i zagrożenie bezpieczeństwa państwa. W Chinach wszystko załatwia się przez jedną rządową apkę i rząd wie o ludziach dosłownie wszystko to, że jeszcze to chcą eksportować to jest naprawdę słabe
@djtartini1: w jaki sposób? ale konkretnie poproszę a nie jakieś frazesy.
Na pewno jakiemuś Dreame opłaca się ryzykować kolejną aferę szpiegowską jak z tiktokiem, żeby nielegalnie uzyskać te same zdjęcia brudnego dywanu w salonie, których miliony są wrzucane każdego dnia na IG.
@djtartini1: ostra paranoja, zero konkretów. ruchy wojsk na podstawie zdjęć odkurzacza haha :D albo hasła, ciekawe w jaki sposób. reszta to typowe frazesy, np. "informacje niejawne", "możliwość szantażu jednostek"
@djtartini1: Informacje z pierwszej ręki, bo miałem swój udział podczas budowy jednego z obiektów na terenie Polski. Do żadnej bazy amerykańskiej nie wejdziesz z jakimkolwiek smartfonem, więc nie wiem po co ten fearmongering skierowany konkretnie na Chiny, już nie mówiąc o tych bredniach, dotyczących informacji militarnych.
Jeżeli poważnie uważasz, że ktoś się będzie j---ł i
@vVXVv: No nie wiem- skoro nie można wejść ze smartfonem- który ma tylko kamerkę i można go po prostu wyłączyć- to skąd
@inrzynier: Piszesz o paranoi a sam twierdzisz, że smartfon zbiera o tobie informacje. No serio. Ogarnij się trochę.