Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +7

PorzeczkowySok +150
dorosłego jerzyka wczoraj znalazłem
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
źródło: IMG_20260720_172451698
Pobierz

źródło: przeszkoda
Pobierzźródło: 15049
PobierzŚwietna decyzja!
Czy chcesz aktywować miotacz? Mogę też podpowiedzieć inne rozwiązania.
źródło: comment_1632243425UeHQwCvnUfu5wDPRaALcvp
Pobierz@profaza: chiński wywiad zbierze zdjęcia jak walisz konia i będzie cię szantażował gdy już zostaniesz prezydentem naszego kraju
@profaza: to co może się stać? co wywiad chiński zrobi z zdjęciami mojej chaty?
Jak zostanę Prezydentem to zgloszę walenie konia przez pielęgniarki jako lekarstwo na prostatę w ramach NFZ
@inrzynier: nie wiem co z twoją akurat ale zdjęcia w milionach domów przeciętnych osób to już masowa inwigilacja i zagrożenie bezpieczeństwa państwa. W Chinach wszystko załatwia się przez jedną rządową apkę i rząd wie o ludziach dosłownie wszystko to, że jeszcze to chcą eksportować to jest naprawdę słabe
@djtartini1: w jaki sposób? ale konkretnie poproszę a nie jakieś frazesy.
Na pewno jakiemuś Dreame opłaca się ryzykować kolejną aferę szpiegowską jak z tiktokiem, żeby nielegalnie uzyskać te same zdjęcia brudnego dywanu w salonie, których miliony są wrzucane każdego dnia na IG.
@djtartini1: ostra paranoja, zero konkretów. ruchy wojsk na podstawie zdjęć odkurzacza haha :D albo hasła, ciekawe w jaki sposób. reszta to typowe frazesy, np. "informacje niejawne", "możliwość szantażu jednostek"
@djtartini1: Informacje z pierwszej ręki, bo miałem swój udział podczas budowy jednego z obiektów na terenie Polski. Do żadnej bazy amerykańskiej nie wejdziesz z jakimkolwiek smartfonem, więc nie wiem po co ten fearmongering skierowany konkretnie na Chiny, już nie mówiąc o tych bredniach, dotyczących informacji militarnych.
Jeżeli poważnie uważasz, że ktoś się będzie j---ł i
@vVXVv: No nie wiem- skoro nie można wejść ze smartfonem- który ma tylko kamerkę i można go po prostu wyłączyć- to skąd
@inrzynier: Piszesz o paranoi a sam twierdzisz, że smartfon zbiera o tobie informacje. No serio. Ogarnij się trochę.
@djtartini1: a to smartfon nie zbiera informacji? a wiesz w jaki sposób np. google maps określa, że jest korek? ogarnij się, w końcu masz go w kieszeni. zmieniaj na nokię 3310 :)