Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +296
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +111
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

źródło: IMG_8167
PobierzKur--a, ludzie, to jest zwykły zaburzony człowiek jakich pełno na świecie, brak mu empatii, może jest socjopatą. Trafił na nieporadnego człowieka, państwo nie zareagowało, trudno, nie zabił Krzyśka z zimną krwią, tylko co najwyżej mógł dopomóc swoimi działaniami i to nieumyślnie.
Nie jest niebezpiecznym człowiekiem, nie zrobi krzywdy fizycznej, nie pobije kogoś na ulicy, więc skończcie z takimi totalnymi odjazdami jak "TRAKTOWANY POWINIEN BYĆ JAK
@ThiZ: Chcesz mi powiedzieć, że to co widzieliśmy przez ostatnich kilka lat to fikcja? Zbiorowa halucynacja? Sławomir Nowak nie wykorzystywał finansowo Krzysztofa Kononowicza oraz Wojciecha Suchodolskiego, jednocześnie zaniedbując ich potrzeby, manipulując, strasząc? Nie było czegoś takiego?