Aktywne Wpisy

stndix +953
#zalesie
W nocy z czwartku na piΔ tek wΕamali mi siΔ do remontowanej chaΕupy i okradli mnie. Osiedle bliΕΊniakΓ³w, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zΕ. ObjΔtoΕciowo to caΕa paka busa. GΕΓ³wnie narzΔdzia budowlane i ogrodnicze, ale wziΔli teΕΌ dwa komplety kΓ³Ε do aut. WynieΕli to wszystko w Εrodku nocy nie budzΔ c nikogo poza sΔ siadkΔ przez ΕcianΔ, ktΓ³ra to myΕlaΕa ΕΌe to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piΔ tek wΕamali mi siΔ do remontowanej chaΕupy i okradli mnie. Osiedle bliΕΊniakΓ³w, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zΕ. ObjΔtoΕciowo to caΕa paka busa. GΕΓ³wnie narzΔdzia budowlane i ogrodnicze, ale wziΔli teΕΌ dwa komplety kΓ³Ε do aut. WynieΕli to wszystko w Εrodku nocy nie budzΔ c nikogo poza sΔ siadkΔ przez ΕcianΔ, ktΓ³ra to myΕlaΕa ΕΌe to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +47
Czy Wy teΕΌ czasem macie wraΕΌenie, ΕΌe idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposΓ³b naduΕΌywana? W tym roku aΕΌ 26 osΓ³b dodaΕo mnie na czarno, co mnie szczerze mΓ³wiΔ
c zdziwiΕo. Pewnie wiΔkszoΕΔ z Was mnie w ogΓ³le nie kojarzy i macie w tym peΕnΔ
sΕusznoΕΔ; wstawiam moΕΌe 5-10 komentarzy/postΓ³w miesiΔcznie, wiΔkszoΕΔ to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdΔ zastanawia mnie funkcjonowanie
ΕΊrΓ³dΕo: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

π
https://www.facebook.com/share/p/181fn93n9d/
#gdansk #oliwa #wigiliaoliwska
ΕΊrΓ³dΕo: 1000092466
Pobierz