Aktywne Wpisy

Viarus_ +89
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +2
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Półfinał 1
Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spotify
playlisty mogą być niekompletne
Jeśli chcesz być wołany/a lub wypisany/a z wołania napisz do mnie na PW.
#anime
źródło: 285332197e6b4662e3a2d466bf16534ef0dc2178ccd4e30ebbcfb846c0178957
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Biorąc pod uwagę utwory w drugim półfinale, tu mamy przedwczesny finał.
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-18 174136
Pobierzźródło: 1000042606
Pobierzźródło: scaled_1000018494
Pobierz@Logytaze: No serio. Takie trudne do przyswojenia że komuś najzwyczajniej bardziej podoba się coś innego niż tobie?
źródło: lhzcmt3j6hjy
Pobierz@bestils: No nie. Ani to nie jest pierwszy opening w tym stylu, ani pierwszy opening autorstwa YUI, ani nawet jej najlepszy, bo tym jest oczywiście Rolling Star ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=Z8ASxQSQ5L0
@Logytaze: rozumiem mieć problem z FMAB, ale serio głosujecie na NGE? Przecież to jest nudny opening ¯\(ツ)/¯
Tak, poważnie uważam że NGE jest dobre tylko przez pierwsze 15 sekund, potem zwyczajna nuda pod względem muzyki, animacja potem jest spoko, ale nie na tyle by nadrobić. Spokojnie 30-40 openingów bym postawił wyżej niż ten.
@