Aktywne Wpisy

orgin246 +750
Fajny ten NOWY Switch 2, tak fabrycznie zapakowany i w ogóle nieużywany ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wy tam normalni jesteśćie @Media_Expert ?
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
źródło: 20251208_090402
Pobierz
Itslilianka +349
Widziałem, jak korporacje zabierają farmerom wodę, a potem ziemię, jak zmieniają Night City w maszynę do łamania ludzi, do drenowania ich z pieniędzy, ze szczęścia, z marzeń. #pcmasterrace #komputery #gry
źródło: temp_file8116698167179862606
Pobierz

Największy szacunek trafia do Krzyśka. Nie sądziłem, że spadną mu klapki z oczu. Jednak na finale wyszedł zwycięską ręką. Pokazał szmulowi z Londonka, że gra zakończona. Odpulenie tureckiego przywitania było chłodne i pełne klasy.
Najwięcej do myślenia daje mi Roland. Dostał trzy kandydatki, z czego dwie kompletne psychopatki. On sam nie wygląda na stuprocentowca, ale w takim towarzystwie, pod presją czasu i przed kamerami mogło mu się coś zwyczajnie p-----ć. Szkoda, że nie wybrał Oli.
Barbara - typ0wa wieloletnia singielka, która nawet gdy dostaje szansę od losu w postaci uczciwego chłopa to i tak wybierze tego, który od początku jej nie chce. Po wszystkim i tak nie wyciągnie wniosków. Wykopek i Michał wyglądali na spoko ziomków.
Gabriel? Według mnie wygrany tych zawodów. Wybrał atrakcyjną laskę, której nie był by w stanie w żaden sposób poznać gdyby nie okoliczności jakie przyniósł program. Co więcej, zdaje się, że jest tam pewien rodzaj wzajemności w uczuciach.
Ogółem słaba edycja, ale lepszy rydz niż nic. Czekaliśmy na niedzielę wszyscy, bez względu na to jak każdy kolejny odcinek nas zawodził.
Trochę smutek, że w niedzielę o 21:20 w telefonie nie wyskoczy mi już przypomnienie "Rolnik".
Do zobaczenia.
#rolnikszukazony