Aktywne Wpisy

Dinozaurów takich jak Wy, do elektryków często przekonać się po prostu nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°), bo Wy wolicie jak Wam śmierdzi i Wolno się zbiera spod świateł - bo tak było całe życie.
Natomiast myślę, że najnowsze Full Self Driving Tesli znajdzie mnóstwo nowych klientów wśród milenialsów i z-tek, którzy zrobią wszystko by móc spędzić dodatkowe parę chwil na swoim telefonie. Tak. FSD pozwala już korzystać
Natomiast myślę, że najnowsze Full Self Driving Tesli znajdzie mnóstwo nowych klientów wśród milenialsów i z-tek, którzy zrobią wszystko by móc spędzić dodatkowe parę chwil na swoim telefonie. Tak. FSD pozwala już korzystać

snck +2
Ja jestem jakiś powalony czy różowa? Jechałem wczoraj z rana 200km do biura żeby raz w roku się tam pokazać a potem iść na wigilię firmową. Że pracuję zdalnie to fajnie raz się pokazać. No i umawiałem się z różowa że będę co jakiś czas do niej pisał żeby się nie martwiła no i jak dojechałem to napisałem, w biurze też z nią pisałem przy pracy, napisałem, że przed wigilią mamy jeszcze

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link