Wpis z mikrobloga

Znacie ten typ ludzi, którzy nie mają prawa jazdy, a wyśmiewają się z tych co jeżdżą L-kami i komentują, że oni by jeździli lepiej? Przychodzi czas, gdy oni sami jeżdżą w tych L-kach i sami mistrzami kierownicy nie są. Ja mam taką znajomą, która komentowała i wyśmiewała ludzi w L-kach. Przyszła na nią pora. Wczoraj miała egzamin państwowy (wcześniej chwaliła się, że z palcem w dupie zda). Zero info od niej, brak nawet wpisu na fejsiku, że zdała, bo gdyby zdała to by wysłała 100 smsów i na fejsbuczku chwaliłaby się, że jest najbardziej zajebistą osobą na świecie, bo zdała egzamin :P Ale informacji brak. A ja... Nie potrafiłam się powstrzymać przed zadzwonieniem do niej i wypaleniem: I co?! Nie zdałaś?! Kiedy następne podejście?! I słyszę: yyyy.... yyyy.... przecież ja za tydzień zdaję. Ja na to: Tak, tak, Ty mi tu nie #!$%@? :D

#truestory #prawojazdy #klamstwomakrotkienogi
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Znacie ten typ ludzi, którzy nie mają prawa jazdy, a wyśmiewają się z tych co jeżdżą L-kami i komentują, że oni by jeździli lepiej? Przychodzi czas, gdy oni sami jeżdżą w tych L-kach i sami mistrzami kierownicy nie są.

@Vasey: Znam ludzi do których pasuje przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był" ale o czymś takim to nawet bym nie pomyślał...
  • Odpowiedz
@Vasey: mi zdarzyło się kiedyś spotkać znajomą osobę w wordzie na moim egzaminie (wjeżdżała elką po egzaminie, na 99% to ta osoba była) mimo, że wcześniej powszechnie znaną wiadomością było, że egzamin już ma zdany ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale, że ta osoba nigdy nie nosiła się tak jak w opisywanej sytuacji, że ja to jestem superdriver, że ja to zdam, a wy co, 3 raz
  • Odpowiedz
@martymcfly9: Ooo taką osobę też znam. Kolega ze szkoły średniej mówił, że ma prawo jazdy etc. Od pół roku ciągle gadał, ale nie chciał pokazać "prawka". Dopiero później pokazał ze świeżą datą wydania :D
  • Odpowiedz