Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

https://x.com/Thorkill65/status/1994008619826769996?t=IenWt92ko6REGvLcJk0Uhw&s=19
#ukraina
Afera była wczoraj i zrozumiałem z niej, że były groźby;
Teraz okazuje się, że było nawet strzelanie...
Nie zdziwi mnie jeśli jutro okaże się, że Ukraińcy zabili kilku "żołnierzy" których kilka dni temu złapali do busa gdzieś pod dyskoteką czy
Ciekawe. Z jednej strony mówi, że źródła takie jak zweryfikowane profile ukraińskich żołnierzy z konkretnych jednostek i deepstateua to mało wiarygodne dla niego źródła...
Z drugiej strony sam wrzuca ustalenia Tomasza Szmydta ¯_(ツ)_/¯
Być może o tych oddziałach zaporowych jeszcze Tomasz Szmydt się nie wypowiedział i dlatego @mleko3-2procent kwestionuje te informacje?
@konradpra
Mogły doprowadzić do utraty miasta w tym miesiącu, a tak to tylko w tym roku (choć znając Ukraińców będą trzymać do oporu)
Swoją drogą najpierw ukraińskie dowództwo publikuje dementi że nie strzelano do wycofujących się żołnierzy
Teraz DeepState pisze że strzelano, ale przez chaos. Radio Erywań. Inb4 za miesiąc artykuł UP że faktycznie