Wpis z mikrobloga

#milionerzy A teraz pytanie, na które w końcu ja bym znał odpowiedź, czyli pniu. Chociaż zrozumiem osoby, które by się wahały pomiędzy tą odpowiedzią a "pniowi", bo jednak nie dla każdego gramatyka musi być prosta. Ale no, po prostu nie przyjmuję, że ktoś mógłby pomyśleć o B i C - to od razu do wywalenia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lawsonik: cytaty, ktore sie zle zestarzaly xD

Lawsonik
14 min temu
#milionerzy Ja to sie zastanawiam czemu powiedziała że z języków zna polski. Przecież to oczywiste, że każdy kto urodził się w Polsce i w niej mieszka to zna ten język
  • Odpowiedz
  • 0
@tanebau: Takie memy w stylu "to się źle zestarzało" jest płytkie i już dawno nieśmieszne. Chcesz ze mnie celebrytę zrobić czy co? Każdy ma prawo się pomylić. Poza tym nie przeczytałeś wszystkiego. Napisałem wyraźnie, że błądzić jest rzeczą ludzką i wystarczy że do kogoś dotrze i sam się tego nauczy i poprawi, to jest dobrze
  • Odpowiedz
  • 0
@radziuxd: napisałeś to już PO pokazaniu odpowiedzi na antenie, a nie przed. A z tym zacytowaniem mnie to tez kiepskie, ponieważ to było JEDNO pytanie, a skąd wiesz, jaki jestem z gramatyki? Oceniasz mnie po JEDNYM pytaniu. Takie internetowe osoby jak Ty jesteście mądrzy tylko wtedy, gdy odpowiedź zostanie już POKAZANA albo jak zapraszają na reklamy to SPRAWDZAJĄ W INTERNECIE i się potem chwalą w komentarzach że to takie proste
  • Odpowiedz
@Lawsonik i co w związku z tym? Nie przyszedłem tu nic udowadniać. To była dość logiczna odpowiedź, tak samo jak mówisz dniowi, ogniowi.

A z tym zacytowaniem mnie to tez kiepskie, ponieważ to było JEDNO pytanie, a skąd wiesz, jaki jestem z gramatyki?

Usuń konto.
  • Odpowiedz
a jaki pracownik dziala na szkode pracodawcy? Kolo do prowadzacego ma 50% skutecznosci celowo.

@tanebau: Jak ktoś sięga po koło, to znaczy że pytanie jest raczej trudne. Jak jest trudne, to spora szansa, że prowadzący też będzie miał z nim problem - i tu cała filozofia i powód dlaczego Urbański czasem źle odpowiada.

Zgodnie z tym co piszesz typ z reżyserki od „pół na pół” działa non stop na szkodę
  • Odpowiedz
  • 1
@pierwszynawenus: Ciekawe czy w tym pół na pół zostałyby odpowiedzi A i D, bo dla mnie B i C były właśnie absurdalne. Jednak czasem widziałem że zostawała jedna poprawna i inna taka do wywalenia
  • Odpowiedz