Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +30
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
PobierzSłuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

#polityka #bekazkonfederacji #neuropa #bekazprawakow #rosja #ukraina #polskieonuce
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: image
PobierzTrochę jak że spełnianiem każdego życzenia Kaczyńskiego, w zamian za sugestie że może się stołami podzieli. Po czym ich oczywiście za każdym razem zlewa.
Oni po prostu zrobią wszystko, jak sobie wymyślą (bo nawet nie trzeba obiecać) że ktoś im w zamian da dostęp do koryta.
@fidelio-fidelio:
źródło: putin-zarabisty-ten-mentzen-ile-mu-placimy-nic-on-tak-sam-z-siebie-co-ty-gadasz
Pobierz@Turin89: Nie i prosiłem setki razy na wykopie apelując o nie repostowanie pierdnięć tego śmiecia ale niestety ma tu poklask