Aktywne Wpisy

padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
źródło: 20240927_191203
Pobierz
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
źródło: IMG_0211
Pobierz

I odpalony wczoraj #fm14, przeskok ogromny. Już nie da się tak łatwo upchnąć podstarzałych gwiazdorów z ligi polskiej za 300tys E, talenty mają naprawdę podbite ceny.
Zacząłem Lechem i liczyłem tak jak kiedyś za zysk z Arboledy i Murawskiego i się srogo zawiodłem. Pierwszy odszedł za 30tys E do Monterrey a z drugim rozwiązałem kontrakt za porozumieniem stron i odszkodowaniem 200tys. E, więc spotkaliśmy się w połowie, bo do końca kontraktu miał zarobić ponad 400 tysięcy. Dużo, ale dzięki temu mam 16tys tygodniowo więcej na wynagrodzenia, a patrząc na budżet transferowy - 100 tysiecy, na pewno bardzo się przyda.
Póki co zakontraktowałem na rok doświadczonego Pape Bouba Diopa z przeszłością w Premiership i bliski podpisania kontraktu jest Apoula Edel (kozak z fm06).
Jeśli scouci mi czegoś nie wynajdą ciężko widzę to pierwsze okienko transferowe
#footballmanager
Po 1 sezonie kupiłem Mana Dembele- kozak!
ale mnie oszukali... w 3 sezonie tylko 3 zawodników spoza UE?
@onlyigor: o Szwocha złożyłem zapytanie i chcieli ponad 300tys, może dam radę w następnym okienku, bo zawsze warto mieć Polaków w składzie na lm ;)