@Kosmiczny-Duch: dla mnie bzdety to to samo czy nawet gorzej robiły niemcy i co? i robisz zakupy w lidlu czy kafulandzie. Co nagle ukraina zła a niemcy austria to co?
@S_T_A_L_K_E_R_: A u Niemców normalne jest wymachiwanie fllagami III Rzeszy? Noszą je na koncerty, wazni politycy pozują na ich tle, a urzędnicy III rzeszy mają tworzone muzea na swoją cześć?
@Reretos: Aha, czyli można wymordować 6 mln Polaków, rozwalić pół kraju, ale potem wystarczy usunąć flagi i już jest wszystko w porządku, Polacy zapomną! Milion Polaków zamieszka w Niemczech i będzie pracowało na niemiecką gospodarkę, a połowa Polaków w Polsce będzie jeździła niemieckimi samochodami lub kupowała w niemieckich sklepach. Ależ to honorowy naród!
Ty lepiej popatrz, o co Niemcy z AfD mówią o Polsce ("Polska jest winna kradzieży ziem niemieckich,
Zniszczenie niemieckich obszarów językowych, szczególnie w Europie Wschodniej, jest katastrofą kulturową. Regionalne przesunięcie na Zachód zmieniło naszą kulturę, a ja uważam, że ją zubożyło. Powinniśmy na nowo odkryć utracone tradycje i spróbować do nich nawiązać!
Nie widzę tu nic strasznego, nie widzę podtekstu jakiegoś siłowego ustawiania czegokolwiek, chwalenia III Rzeszy, czy
@Kosmiczny-Duch: od 3 lat ustawicznie ośmieszasz temat wołynia na tylu multikontach, że nawet ja mam to w dupie, mimo że z kresów pochodzą moi dziadkowie. Tylko ruscy i konfokacapy odpowiadają za spuszczenie powagi rzezi wołyńskiej w kiblu i pozostaje jedynie mieć nadzieję, że podobny los co Polaków na wołyniu, spotka po obecnej wojnie rosjan i polskie onuce wspierające rosję.
Źródło zdjęcia: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/pogrzeb-7-letniej-amelii-dziewczynka-z-polski-zginela-w-rosyjskim-ataku/0fpt430
#ukraina #wojna #bloki
źródło: mAnk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy9kMWJjODM5OWZhNzVhYmFlMjgzNDRjNTk0ZGY4Mzg2ZC5qcGeSlQMAzQGrzROFzQr9kwXNBszNA9TeAAKhMAehMQQ
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: Zrzut ekranu z 2025-11-23 14-31-43
Pobierz@S_T_A_L_K_E_R_: Ludobójstwo na Wołyniu to nie bzdety saszka
Co nagle ukraina zła a niemcy austria to co?
Ty lepiej popatrz, o co Niemcy z AfD mówią o Polsce ("Polska jest winna kradzieży ziem niemieckich,
źródło: Screenshot 2025-11-23 at 15.17.05
PobierzTumaczenie przez gemini
Nie widzę tu nic strasznego, nie widzę podtekstu jakiegoś siłowego ustawiania czegokolwiek, chwalenia III Rzeszy, czy
@Kosmiczny-Duch: od 3 lat ustawicznie ośmieszasz temat wołynia na tylu multikontach, że nawet ja mam to w dupie, mimo że z kresów pochodzą moi dziadkowie. Tylko ruscy i konfokacapy odpowiadają za spuszczenie powagi rzezi wołyńskiej w kiblu i pozostaje jedynie mieć nadzieję, że podobny los co Polaków na wołyniu, spotka po obecnej wojnie rosjan i polskie onuce wspierające rosję.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: o kurde wykryłem saszke z ukriany, w skrócie lekceważysz i obrażasz ofiary rzezi wołyńskiej saszka