Aktywne Wpisy
jacek7921 +2
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Uzytkownik_awaryjny +119

źródło: gsigjsigjokdogd65464564
PobierzA każdy kto jest przeciwko jest zwykłym zdrajcą i niech kupi bilet w jedną strone do ruskich
Unia jest zła be chce europejskiej integracji -> Trzeba ją zresetować i wrócić do korzeni, czyli wspólnego rynku, łatwego poruszania się po Europie wspólnej polityki zagranicznej i obronnej. A żeby był jeden rynek, to w całym muszą obowiązywać te same przepisy prawne.
Przecież pogłębianie integracji europejskiej właśnie oznacza ujednolicanie rynku, polityki zagranicznej i obronnej. Vibe republikańskiego "Nie
Szkoda że potem się okazuje, że żaden nie potrafi wymienić co tak naprawdę złego nam ta unia robi, gdzie jest w niej cokolwiek lewicowego, jak i gdzie są te kraje mlekiem i miodem płynące rządzone według ich pomysłów?
Wspólny rynek to przede wszystkim brak ceł i ograniczeń ilościowych w handlu. Tu
@logBa: Państwa powinny działać zgodnie z interesami swojego narodu, a nie jakiegoś ponadpaństwowego sztucznego tworu
A każdy kto jest przeciwko jest zwykłym zdrajcą i niech kupi bilet w jedną strone do ruskich
I co to Federacja miałaby produkować? Czym jako jedno megapaństwo europejskie mielibyśmy konkurować? Skoro nawet żywnościowo mamy być zależni od krajów trzecich i to z drugiego końca świata.