Aktywne Wpisy
kutasoglu +14
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
diwi +22

źródło: gsigjsigjokdogd65464564
PobierzA każdy kto jest przeciwko jest zwykłym zdrajcą i niech kupi bilet w jedną strone do ruskich
Unia jest zła be chce europejskiej integracji -> Trzeba ją zresetować i wrócić do korzeni, czyli wspólnego rynku, łatwego poruszania się po Europie wspólnej polityki zagranicznej i obronnej. A żeby był jeden rynek, to w całym muszą obowiązywać te same przepisy prawne.
Przecież pogłębianie integracji europejskiej właśnie oznacza ujednolicanie rynku, polityki zagranicznej i obronnej. Vibe republikańskiego "Nie
Szkoda że potem się okazuje, że żaden nie potrafi wymienić co tak naprawdę złego nam ta unia robi, gdzie jest w niej cokolwiek lewicowego, jak i gdzie są te kraje mlekiem i miodem płynące rządzone według ich pomysłów?
Wspólny rynek to przede wszystkim brak ceł i ograniczeń ilościowych w handlu. Tu
@logBa: Państwa powinny działać zgodnie z interesami swojego narodu, a nie jakiegoś ponadpaństwowego sztucznego tworu
A każdy kto jest przeciwko jest zwykłym zdrajcą i niech kupi bilet w jedną strone do ruskich
I co to Federacja miałaby produkować? Czym jako jedno megapaństwo europejskie mielibyśmy konkurować? Skoro nawet żywnościowo mamy być zależni od krajów trzecich i to z drugiego końca świata.