Aktywne Wpisy
jacek7921 +3
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Uzytkownik_awaryjny +139

Mamy podwieszany na płytach rigips, ale nie daliśmy wełny pod spód (głupota, a za głupotę się płaci- ja płacę nerwami bo sąsiad po skosie urządza sobie koncerty na j-----j trąbce i się wszystko niesie x10 przez tę przerwę między płytą a profilami ( ͡° ʖ̯ ͡°) ). Mieszkamy tak od 3 lat i nie było problemu aż do teraz.
Chcemy załatwić temat jeszcze w tym roku, z jak najmniejszym bałaganem jeśli to możliwe, Internet podpowiada, żeby pruć cały sufit i dać wełnę oraz maty wygłuszające. Może ktoś robił to w czystszy sposób? :P.
#budownictwo #remont #remontujzwykopem #budujzwykopem #kiciochpyta
Masa roboty się szykuje, bo szafę w zabudowie trzeba będzie rozebrać jak się nie da inaczej, niż pruć wszystko eh
piana też będzie wymagała otwarcia całego sufity bo ona nie leci jak ze szlaufa tylko ma dość słaby strumień i aplikuje się ją z bliskiej odległości
co do wełny to płyt nie musisz zrywać całych, musisz sufit otworzyć na
I w tym wszystkim ja, w pudle rezonansowym XD
@Nutellowa jak sie nie da porozmawiac z sasiadem to zrob cos takiego za kazdym razem jak zaczyna grac :) mysle, ze szybko sie dogadacie: https://www.youtube.com/watch?v=xCDhQspiB
@niemodnie xD Śmiesznie się czyta jak ktoś z bloku chce zakazywać życia innym sąsiadom. Jak robi to w swoim