Aktywne Wpisy

annlupin +19
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
Światłowód nie dla mireczków (╯︵╰,)
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z

źródło: 1000020343
PobierzJak dobrze że na rynku smartfonów im to nie wyszło.
Czy ten pomysł jest nadal aktualny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z resztą ludzie instalują Debiana stable który przez lata me jedne i te same paczki i jakoś ludzie żyją, idea ta sama. Zmieniać jak najmniej
A czy ty polecając taką wersję Windowsa ostrzegasz przed tym że do gier czy ogólnie na dłuższą metę, będzie problem z nowościami?
Pamiętam jak Windows 7 był w tej sytuacji, niby system działa, ale oprogramowanie z programu na program porzuca wsparcie
@Rustyyyy: Szczerze? Wątpię. Obecnie nie ma w Windowsie aż takich rewolucji żeby coś fundamentalnie nie działało bo siedzisz na zamrożonej wersji. Obecna wersja LTSC dla Win11 to 24H2 a dla Win10 to 21H2. Siedzę na tym drugim i wszystko działa jak należy, choć najnowsze w co grałem to Yakuza 7 i Cyberpunk 2077, a sporo programów które mają wymagania minimalne jak np. PowerToys albo Windows Terminal zaczynają
@Rustyyyy: z jednej strony tak, a z drugiej dzięki flatpakom czy innym appimage to już teraz nie ma takiego znaczenia.
Dzięki takiemu podejściu łączysz stabilność Debiana, z możliwością instalacji świeżych appek bez ryzyka skasztanienia sobie systemu.
( ͡° ͜ʖ ͡°)