Aktywne Wpisy

paczelok +113
arwok +12
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

#3iatlas #nasa
Obyśmy się spotkali z Atlasem twarzą w twarz.
Podziwiam ich zarówno możliwości jak i odwagę.
Projekt Blue Beam to chyba już w dzisiejszych czasach nie ma sensu, ale jak powiedzą, że to ten projekt, to będzie oznaczało, że wybrali mniejsze zło, i zacznę przypominać sobie "Ojcze nasz", bo lepiej mieć tego niebieskiego s--------a po swojej stronie jak przyjdzie co do czego.
Wiesz, może i jestem niewierzący, ale myślę, że ten, który mieszka w niebie, ma ważniejsze rzeczy do oceny mojej osoby niż to, jak go określam.
Pamiętam, że chodziło o globalne projekcje oraz mistyfikacje, ale technologia poszła zbyt daleko, byśmy dali się nabrać jako społeczeństwo na współczesny odpowiednik dzikiego gonia. Już prędzej uwierzyłbym w Covid, ale pochodzący z kosmosu.
Jak widać Putin miał lepsze karty ( ͡º ͜ʖ͡º)