Wpis z mikrobloga

Jeszcze nie ma 15, a ja już dostałem raka. Z kim ja tu siedzę :|

Nie należy mu się ta kasa. To nie jego zasługa, że umarła babcia i dostał mieszkanie warte 600 tys. #!$%@? ma ze 20 lat i jest bogaczem mimo że sobie nie zapracował. Albo wykupuje mieszkania na wynajem windując tym samym ceny, przez co normalnego człowieka nie stać na zakup mieszkania dla siebie. Dlatego zawsze będę popierał osoby zatruwające życie wynajmującym. Jak ktoś komuś nie zapłaci za wynajem, potnie kanapy albo nasra na dywan - ma mój miecz.

#shitwykopsays
  • 26
@spatsi: smiechlem, szczegolnie z tego, ze ceny wynajmu sa wysokie tez z takiego powodu, ze wiaze sie on z duzym ryzykiem trafienia na podczlowieka a ich w Polsce nie brakuje (szczegolnie wsrod smiesznych studentow-brudasow)
@stingah: ooo, rzeczywiście, zwykle nie zwracam uwagi na małe przebarwienia tekstu - dzięki! :D a od kiedy jest nowy wykop przeklejenie tego tekstu do google już nie wyszukuje konkretnego komenta/wpisu tylko jakikolwiek wpis z wypoku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja tam obstawiam trolla, nikt by nie pisał takiego czegoś na serio, prawda?... prawda? (´・_・`)

@azetka: Muszę cię rozczarować. Znam kilku debili myślących podobnie i całkowicie serio.