Wpis z mikrobloga

@OstatniZnak: na ten moment jest tragedia. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z pomysłem i talentem. Bo patrząc na to co jest do tej pory to kilka pomysłów typowo eurowizyjnych jest, ale talentu zdecydowanie brakuje
  • Odpowiedz
@OstatniZnak: Zazwyczaj nie lubię folku w polskich preselekcjach (jedyną piosenką w tym stylu, która mi się podobała była Karma), ale tutaj jedyne piosenki, które nie są złe to Rzeka i Zimna Woda. Zaznaczę też od razu, że obie potrzebują revampu. Rzeka jest moim zdaniem dużo lepsza do posłuchania, ale ogromnym problemem jest wokalista, któremu strasznie brakuje charyzmy scenicznej (jak obejrzycie jakikolwiek koncert z nimi, to on jest dosłownie najmniej charyzmatycznym
  • Odpowiedz
@OstatniZnak: Serio? xD Sam koncept nie jest zły, ale wygląda jakby robili ten teledysk w ramach projektu na studia. Na szczęście sama piosenka się wkręca po kilku przesłuchaniach, więc mają na ten moment największe szansę na Eurowizji.

Jakie są według ciebie najlepsze piosenki z tej listy? Bo widzę, że się nie wypowiedziałeś.

• Odpowiedz
@OstatniZnak: Mery sobie strzeliła w stopę tym, że nie wydała tej piosenki od razu w wersji Eurowizyjnej, bo z tego co widzę piosenka niezbyt przypadła ludziom do gustu (na kanałach Eurowizyjnych większość komentarzy negatywna). No i to jest dla mnie piosenka dla Polaków, a nie dla Europy, gdzie oni tego nie zrozumieją (podobnie jak Polska Gurom). Faworyci fanów muszą mieć przekaz uniwersalny, a oko puszczać w stronę innych krajów (jak
  • Odpowiedz