Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +353
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

Kiedyś wywalało mi co 2-3 tygodnie. Teraz praktycznie codziennie.
Coś da się z tym zrobić?
#windows10 #windows #komputery #systemyoperacyjne
źródło: image
Pobierz@Martinos30
Jeszcze możesz na tydzień przesiąść się np na Ubuntu lub przynajmneij przeinstalowć windowsa, jeśli będzie się to nadal pojawiało, masz pewność że to hardware jest problemem.
Edit. na początek zainstaluj czyste stare sterowniki i przestań podkręcać kartę.
poskanowałem, steriowniki zupdatowane. Zobaczymy co bedzie dalej.
PS. Z dzienych rzeczy znalazłem cos takiego jak VIRTUAL DISPLAY DEVICE - cos czego wcześniej chyba nie było.