Wpis z mikrobloga

@STJ87: dobrze robi, stopcham i samochodoza, konfitura i wielu innych z podobnych youtuberow pokazuje nam, w jakiej dupie jesteśmy, legalne rzeczy sa postrzegane jako nielegalne, normalność i mądrość jest piętnowana i odrzucana, rządza nami debile i stosują zamordyzm
musisz być młodym człowiekiem, nierozumiejącym w jakim świecie zyjesz
jak cie życie przeora to zaczniesz dostrzegać własciwe wartości
  • Odpowiedz
@TobiaszSuchy: "normalność i mądrość" xD wszy pieniacze, które łażą i szukają problemów, tzw. mendy społeczne. Jeden dodatkowo z żółtymi papierami, którego nawet z ztm wywalili xd
  • Odpowiedz
@tellet: nie wiem czy wywalili
wiem ze argumenty przez nich przytaczane i stosowane są wyznacznikiem poprawności i interpretowania prawa, które nie działa w wielu dziedzinach życia
tobie zapewne przeszkadza sposób ich bycia, nie interpretacja przepisów, których nie znają służby odpowiedzialne za ich respektowanie
  • Odpowiedz
  • 0
@STJ87

Weź się czubku za robotę jakąś, a nie łazisz i robisz nikomu nie potrzebną robotę".

Słownik ortograficzny też uważałeś za niepotrzebny i widać tego efekty.
  • Odpowiedz
  • 1
@tellet: przecież to czubki są i szkodniki, w czym oni niby pomagają ludziom, w zrozumieniu prawa ? jakiego prawa ? Ile ludzi chodzi z kamerami po mieście i nagrywa obiekty państwowe i budowlane? Komu to potrzebne do czego? Koleś tłumaczy się, że to hobby, ja tłumaczę, że to patronite i ciemnota ludzi utrzymująca takie szkodniki. Ciekawe czy będą tak "pomagać" ludziom i nagrywać jak wojna wybuchnie. Rozumiałbym jakieś art. dot.
  • Odpowiedz
  • 0
@krykoz: Czepianie się jakiś braków interpunkcyjnych czy pojedyńczych braków w pisowni spodowanych być może pominięciem kilku klawiszy jest po prostu takie dojrzałe i dorosłe... jak brak własnego zdania i chodzenie do urny wrzucić głos... a ch..."może będzie lepiej". Podpowiem Ci tips... nie, nie będzie.
  • Odpowiedz