Wpis z mikrobloga

@GeraltRedhammer pewnie najpoerw musisz, miec normalnie ich apke i potem z niej masz opcje wejścia na ten x, i wtedy ci proponuję zainstalowanie aplikacji. o wtedy środki wpłacasz na x z, konta revolut a, wypłacasz (bo, wychodzisz do fiat) na konto revolut.
  • Odpowiedz
@utilek: Chciałem zrobić Ci zrzut ekranu, ale jest zabezpieczenie. Po wybraniu lokalizacji Polska u naciśnięciu przycisku, "rejestracja", pojawia się komunikat, że usługa nie jest dostępna w twoim kraju.
  • Odpowiedz
  • 0
@GeraltRedhammer no, ja najpierw zalozylem revoluta zwyklego (dawno temu), a potem dolozyli mi revolut x. Widzialem, ze maja w planach jakis nowy projekt krypto, wiec moze na niego beda przerzucali klientow i wylaczyli rejestracje na revolut x.

Z alternatywnych metod kupowania krypto, to mozesz jeszcze skorzystac np z bitomatów - sa w niektórych miastach.
  • Odpowiedz
@GeraltRedhammer: jak nie Revolut X, to możesz zobaczyć Krakena albo Neverless. Możesz też sam poszukać - generalnie interesuje cię, zeby było jak najmniejsze fee przy wymianie i jak najtańsza opłata przy przesyle na swój portfel BTC. Przy Krakenie to jest 0.25% (maker) i wypłata po jakieś 5zł (0,000015 BTC).
  • Odpowiedz
@LubieMieso: Nie ciągnie. Ale muszę przyznać, że współczesny rynek jest bardzo dziwny i okazało, się że części które sprowadzam z Chin są o 50% tańsze w BTC niż jak płacę standardowo. Jakiś chiński przekręt podatkowy czy coś takiego. Ten sam sprzedawca, ale w zależności bodnformy płatności cena zupełnie inna.
  • Odpowiedz