Aktywne Wpisy
#nieruchomosci Zbigniew Jagiełło, prezes PKO BP w latach 2009-2021 postuluje skup interwencyjny 20k mieszkań. Wołam @mickpl i @Kiedysbedeczerwonka i idę po popcorn https://www.wnp.pl/budownictwo/plan-ratowania-budowlanki-panstwo-powinno-zamowic-u-deweloperow-20-tysiecy-mieszkan,674453.html
mrsopelek +224
Byłem w Szklarskiej Porębie, gór nie zobaczyłem, ale pociąg widziałem.
#sopelek #fotografia #kolej #pociagi #pociagiboners #pkp #pkpintercity
#sopelek #fotografia #kolej #pociagi #pociagiboners #pkp #pkpintercity
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To już 3 tygodnie! W takim razie czas pochwalić (pożalić właściwie) moimi wymiarami:
było -> jest
Cycki 115cm - 110cm
Talia 90cm - 87cm
Brzuch 103m - 98cm
Udo 67cm - 65cm
Może rewelacji w spadku nie ma, ale od czegoś trzeba zacząć.
Dzisiaj znowu dopadła mnie migrena, akurat jak wyszłam pobiegać. I niestety ból zwyciężył. Na wpół przebiegłam i przeszłam trochę ponad 2km :( źle mi z tym, bo zaplanowałam przebiec dzisiaj więcej niż zwykle, a tu taka dupa. Oby jutro się udało.
Zjedzone:
* musli z truskawkami
* bułka z ziarnami
* brzoskwinie
* fasolka po bretońsku
* arbuz
Niestety kolacji nie będzie, bo przy migrenie nic w siebie nie wcisnę. Będzie mnie muliło do jutra, albo jeszcze gorzej, bo będę wymiotować :( #!$%@? z patatajnią (╥﹏╥)
#dieta #odchudzanie #migrena
ja tak mialam jak nie jadlam wegli. Silownia - 10 minut i bol glowy. Zaczelam dodawac do odzywek troche carbo i od razu lepiej mi bylo.
@bialaowca: niestety wiem, ale taki dzień, najpierw od rana do 15 z babcią u lekarza 60km za miastem, a potem migrena :(
@fuurikuuri: ale to nie jest zwykły ból głowy. Tak mam, kiedy jeżdżę do Kielc. Wracam z migreną. Źle na mnie działa to miasto :P i ogólnie jadam więcej przecież :) dzisiaj tylko fujowo na max
@fuurikuuri: a ja ciągle myślę, że jem za dużo :(
@ElCidX: nie mogę sobie odpuścić, bo będę to robić coraz częściej niestety
Chyba wolisz chudnac nawet troche wolniej I ta wage utrzymac niz do konca zycia miec taka diete, bo cokolwiek ekstra zjedzonego bedzie powodowalo od razu efekt jojo?
@krolka89: Sporo schudłaś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@UltimateCraving: jeszcze długa droga przede mną, ale dziękuję :)
obserwuje te twoje wypociny niestety i to dobry przykład jak się NIE odchudzać, po 3 tygodniach powinnaś mieć 2kg mniej max
obstawiam, że wytrzymasz max 30 dni i znowu się roztyjesz jeszcze szybciej niż schudłaś
jak się żarło całe życie to odchudzanie rozłóż chociaż na pół roku
Jesli jestes na diecie ale masz sie meczyc ze wzgledu na np ogromna ochote na jeden kawalek pizzy to zrob sobie "swieto" co 2 tygodnie. Zjedz cos bez poczucia winy. Nagradzaj siebie sama.
Generalnie taki system o tyle dziala, ze czesto ludzie na mocnych dietach rezygnuja bo brak im tej jednej jedynej rzeczy raz na jakis czas.
ruszylas dupe? ruszylas
przestalas zrec gowno? przestalas
sluchaj,
@fuurikuuri: (╯︵╰,) co to w ogóle za liczby są
@gromwell: jak się ma niedoczynność tarczycy to bardzo łatwo jest przybrać na wadze. Ale masz rację, większość to moja wina. Moim zdaniem te kilka kilo na początku przy mojej wadze, to nie jest wcale tak dużo
@fuurikuuri: współczuję, słyszałam, że te hormony to straszna rzecz :( staram się nie wpadać w paranoje, ale naprawdę co tylko zjem, to zaraz myślę, że
@krolka89: a na poważnie, to bardzo spoko i tak trzymaj :) Nie słuchaj #!$%@?, że trzeba to robić powoli, bo nikomu się #!$%@? nie chce "ćwiczyć charakteru i zmieniać nawyków", po prostu rób po swojemu, swoim tempem i będzie git :)
@PatatajvonSkowyrny: kto walczy ten walczy, inni z nimi w komitywie :p
@fuurikuuri: może i tak, ale mimo wszystko to dołujące jest ;(
@PatatajvonSkowyrny: nie pierdziel, nie jest fajnie nie móc kupić sobie jakiejś fajnej bluzki, bo wszystko ciasne w cyckach :/ jasne, popatrzeć fajnie, ale nosić to, to już trochę mniej :P
Nie wiem, czy noszenie cyckow jest niewygodne, jak zachoruje kiedys na ginekomastie, to dam znac... ale oby nie. :-D
@PatatajvonSkowyrny: stulejarz! :D
Komentarz usunięty przez autora
@krolka89: o sobie piszesz? W sensie hashimoto masz? Bo jak tak, to jesz mega źle każdego dnia i o spektakularne efekty taką drogą będzie ciężko.
Tak czy siak, do czego zmierzam - niedoczynność tarczycy typu Hashimoto jest chorobą autoimmunologiczną, co wymaga dobrania odpowiednich leków, ale przede wszystkim diety. Jeśli jesteś zainteresowana, to polecam bloga Tłuste Życie, i hasło protokół autoimmunologiczny
Tu masz w skrócie fajną rozpiskę paleo, może Cię
@matra: czytałam już wcześniej o tej diecie kiedy szukałam tych kalafiorowych kotletów ;-)