Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +167
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +13
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Zastanawiam się jaki wpływ na moją wagę miałoby jedzenie kebaba codziennie jako jedynego posiłku.
Według internetowych kalkulatorów dziennego spożycia kalorii, moje wynosi około 2000 - 2400 kcal aby utrzymać wagę.
Stąd dochodzę do zaskakującego wniosku, że w teorii nawet gdybym spożywał jeden duży kebab codziennie, który szacuję że ma być może maksymalnie 2000 kcal, w najgorszym wypadku utrzymałbym obecną wagę, a w najlepszym nawet schudł.
Dodam, że nie mam problemu z jedzeniem wyłącznie jednego posiłku dziennie, jem tak na codzień i nie chodzę głodny z racji, że mam skurczony żołądek. Monotonia także nie jest przeszkodą, gdyż bardzo lubię jeść kebab i nigdy mi się on nie przejada.
Co o tym myślicie? Czy może niedoszacowałem kaloryczności takiego kebaba? Wydaje się niemożliwym nie przytyć na takiej diecie, a jednak. Może ktoś próbował takich eksperymentów z dietą (może być inny fast-food, np. McDonald's, KFC, pizza, chińszczyzna itp. itd.) i podzieli się swoimi rezultatami?
Wydaje ci się niemożliwe nie przytyć jedząc jednego kebaba dziennie?
Wydaje ci się
@PrzymierzeRobotnicze łódzka dieta to w---a zakąszana papierosem