@Zuzka_z_Bornholmu: Przykro mi kochana, ale muszę cię zmartwić, gdyż to mnie tam szuka, no i jury, żeby im rzucić zadziorne spojrzenie, takie są fakty autentyczne
@uncle_freddie: Ani Ciebie ani jej nie szuka ;) w wywiadzie powiedział że ogarnia wzrokiem sufit i ogólnie salę żeby wczuć się w klimat. I że gdyby miał patrzeć na jury, to musiałby popatrzeć w dół ¯\(ツ)/¯
@uncle_freddie: Posłuchałam jeszcze raz i powiedział trochę inaczej niż to napisałam: "zupełnie nie patrzę w stronę jurorów, wiem że to tak wygląda ale jurorzy są niżej mojego spojrzenia, mianowicie ja patrzę na sufit, a raczej na całą konstrukcję tej pięknej sali tuż przed żeby ją po prostu objąć w moim sercu". Jest na yt, niespełna czterominutowa wypowiedź na kanale dwójka - program 2 polskiego radia. Są tam też wypowiedzi innych
@uncle_freddie: Dalej też było ciekawie, dziennikarka zapytała go czy polonez na końcu miał być kropką nad i, a on odpowiedział że tak, ale chyba atramentu zabrakło żeby była ta kropka w pełni :) zgrabnie nawiązał do błędów jakie zrobił w tym utworze, a potem przeszedł gładko do opisania jak widzi tego poloneza. Czekam na wywiad po trzecim etapie, wypowiedzi Pawlaka i Onga już są.
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
#konkurschopinowski
źródło: jeszua
Pobierz@renniferlopez2: Czemu w dół? To jury nie siedzi tam na górze z lampkami?