Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +48
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
PobierzSłuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Antropomorfizacja psów poszła tak daleko ze ludze w internecie chwalą się że puszczją im bajki, przypisuja im ludzkie emocje i rozum
Relatywizują agresywne zachowania psów, puszczją samopas w parkach bez kagańca i smyczy.
Psiecko? Termin totalnie znormalizowany i funkcjonujący. Pisanie per mój synek albo moje dziecko już nikogo nie szokuje.
Ogólnie dla psów w tym kraju jest większa empatia niż dla dzieci, ludzi starszych czy kogokolwiek. Influencerzy w wieku w którym mogliby mieć dziecko, zwłaszcza że mają kupe siana, chwalą się pieskami z czapeczkami urodzinowymi na insta ku aprobacie ludzi.
To jest chyba jakieś pokłosie bardzo niskiej dzietności i epidemii samotności bo inaczej ciężko to wytłumaczyć
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora