Wpis z mikrobloga

@AdrianSemenic: XD

Kolejna podjarka młodzieżówką jak za Michniewicza. Zawołajcie i wyśmiejcie mnie jeśli nie skończy się kolejnymi wielkimi "karierami" w Championship, Serie B i innym kasztaniarstwem.
  • Odpowiedz
@Ucho1899 @dracuch @Ucho1899 bo nasi U-21 grają w U-21 a ich 18-20 latkowie już dawno grają w ekipach seniorskich.

Wyobrażacie sobie, że Lamine Yamal ma teraz 18 lat i ma dwa lata gry w kadrze seniorskiej Hiszpanii za sobą? Wyobrażacie sobie, żeby Yamal grał w jakimś U21 teraz? XD sorry chłopaki, Yamal nie jedzie za rok na mundial, bo on pojedzie na kadrę U21 XD
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: yamal to właśnie zaczyna spadać przez to że go w------i na tak wysoki poziom z marszu. Juz zaczął być gwiazdeczka i zmierza w kierunku robinho. Wstydź się w ogóle z porównywanie byle piłkarza do przykładu jednego na cały glob.
Nie dla każdego jest taka ścieżka. Ja akurat bardzo cieszę się z naszych chłopaków bo to fajne pokolenie.
Wam o------o od tego p---------a że 17 latek już powinien mieć za
  • Odpowiedz
Kolejna podjarka młodzieżówką jak za Michniewicza. Zawołajcie i wyśmiejcie mnie jeśli nie skończy się kolejnymi wielkimi "karierami" w Championship, Serie B i innym kasztaniarstwem.

@Ucho1899: wykop w pigułce, malkontenctwo, narzekanie, s----------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no tak, całe życie będziemy narzekać bo jakiś random z internetu zabronił ludziom się cieszyć z malych rzeczy ;l

@naganiaczherculesa

wykop w pigułce, malkontenctwo, narzekanie, s----------e ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Ucho1899: nie, optymizm to nie coś co musi przejść w życiu żeby stać się docelowo takim zdziadzialym zgredem który narzeka na wszystko i wszędzie widzi powody do malkontenctwa.
Bielik nie wypalił NO I CO? Co byłeś radosny oglądając go to twoje.. A teraz nie cieszysz się ewidentnie świetnym stanem teraźniejszym w imieniu czego? Że się kiedyś nie udało coś podobnego? Jak ty brzmisz chłopie.
  • Odpowiedz