Kolejna podjarka młodzieżówką jak za Michniewicza. Zawołajcie i wyśmiejcie mnie jeśli nie skończy się kolejnymi wielkimi "karierami" w Championship, Serie B i innym kasztaniarstwem.
@Ucho1899 @dracuch @Ucho1899 bo nasi U-21 grają w U-21 a ich 18-20 latkowie już dawno grają w ekipach seniorskich.
Wyobrażacie sobie, że Lamine Yamal ma teraz 18 lat i ma dwa lata gry w kadrze seniorskiej Hiszpanii za sobą? Wyobrażacie sobie, żeby Yamal grał w jakimś U21 teraz? XD sorry chłopaki, Yamal nie jedzie za rok na mundial, bo on pojedzie na kadrę U21 XD
@Essapierds2007: yamal to właśnie zaczyna spadać przez to że go w------i na tak wysoki poziom z marszu. Juz zaczął być gwiazdeczka i zmierza w kierunku robinho. Wstydź się w ogóle z porównywanie byle piłkarza do przykładu jednego na cały glob. Nie dla każdego jest taka ścieżka. Ja akurat bardzo cieszę się z naszych chłopaków bo to fajne pokolenie. Wam o------o od tego p---------a że 17 latek już powinien mieć za
Kolejna podjarka młodzieżówką jak za Michniewicza. Zawołajcie i wyśmiejcie mnie jeśli nie skończy się kolejnymi wielkimi "karierami" w Championship, Serie B i innym kasztaniarstwem.
@Ucho1899: wykop w pigułce, malkontenctwo, narzekanie, s----------e ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ucho1899: nie, optymizm to nie coś co musi przejść w życiu żeby stać się docelowo takim zdziadzialym zgredem który narzeka na wszystko i wszędzie widzi powody do malkontenctwa. Bielik nie wypalił NO I CO? Co byłeś radosny oglądając go to twoje.. A teraz nie cieszysz się ewidentnie świetnym stanem teraźniejszym w imieniu czego? Że się kiedyś nie udało coś podobnego? Jak ty brzmisz chłopie.
źródło: 23587a553266559c070180df2f350cc94baeaadd4c8070a6082d3381849256eb
PobierzKolejna podjarka młodzieżówką jak za Michniewicza. Zawołajcie i wyśmiejcie mnie jeśli nie skończy się kolejnymi wielkimi "karierami" w Championship, Serie B i innym kasztaniarstwem.
Wyobrażacie sobie, że Lamine Yamal ma teraz 18 lat i ma dwa lata gry w kadrze seniorskiej Hiszpanii za sobą? Wyobrażacie sobie, żeby Yamal grał w jakimś U21 teraz? XD sorry chłopaki, Yamal nie jedzie za rok na mundial, bo on pojedzie na kadrę U21 XD
Nie dla każdego jest taka ścieżka. Ja akurat bardzo cieszę się z naszych chłopaków bo to fajne pokolenie.
Wam o------o od tego p---------a że 17 latek już powinien mieć za
Przecież z takiego u21 Francji praktycznie nikt nie ma pierwszego składu.
@Ucho1899: wykop w pigułce, malkontenctwo, narzekanie, s----------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@naganiaczherculesa
Bielik nie wypalił NO I CO? Co byłeś radosny oglądając go to twoje.. A teraz nie cieszysz się ewidentnie świetnym stanem teraźniejszym w imieniu czego? Że się kiedyś nie udało coś podobnego? Jak ty brzmisz chłopie.
@FormalinK: optymizm optymizmem, ale nabieranie sie PO RAZ KOLEJNY na coś co nie wypala od lat wedle schematu jest po prostu śmieszne.