Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #bitcoin
Zapytanie techniczne, badanie podłoża tagu

Czy dażysz szacunkiem użytkownika @jegertilbakie

• Tak 37.7% (20)
  • Nie 18.9% (10)
  • Neutralnie / nie znam / nie wkrecam sie 43.4% (23)

Oddanych głosów: 53

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KucykMocy: przynajmniej nikomu nie kasuje komentarzy xD

Btw mam w planach wymienic smartfona na zwykły telefon i ograniczyć uzywanie Internetu a jesli to okaze sie na ten moment za trudne to challenge polegajacy na pisaniu tylko milych lub w najgorszym wypadku neutralnych komentarzy bez wdawania sie w kłótnie. I tak nimi nie zmienie niczyjego stanowiska a moje kazdy juz zna i przypomnienia sa ustawione za X lat wiec sprawdzimy czy
  • Odpowiedz
  • 0
@jegertilbake: chyba 2 raz w zyciu usunalem komentarz, pierwszy raz Kuźmie Darii (nie pamietam czemu) i teraz Tobie, bo skopiowaleś te same teksty co zawsze, ta sama ściana argumentów co wczoraj, przed wczoraj i 2 tygodnie temu. Uwierz mi, że nikt na tym nie ucierpiał.
  • Odpowiedz
  • 0
@jegertilbake: bardzo mnie bawi co piszesz, aż nie wiem czy na poważnie, czy robisz sobie beke. Chcesz uczyć mnie o determinacji, a jestem na 99% przekonany, że na płaszczyźnie determinacji i dążenia do celu jestes o rząd niżej.
Aż bym podyskutował na ten temat, ale prawdopodobnei nie masz żadnych argumentów w tym temacie poza Hodl btc.
  • Odpowiedz
@KucykMocy: Bitcoin to dodatek do innych inwestycji dlugoterminowych w moim zyciu - zarowno jesli chodzi o relacje, zdrowie, firmę, hobby. Pisze o nim duzo, bo po prostu jest narzedziem umożliwiającym odzyskanie panowania nad wlasnym czasem. Ja ze swoimi bliskimi mogę dzięki temu spedzac znacznie wiecej czasu niz inni, mogę sobie pojechac na rower kiedy mam ochote jak pozwala na to pogoda, unikam tlumow w sklepach czy na basenie/ w saunarium
  • Odpowiedz