Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Tylko tutaj pojawia się problem że musiałbym zmienić całkowicie stół na taki bez magnesów. Druga śruba pociągowa na Z też jest sensownym ulepszeniem, podobno zestawy od endera pasują bez praktycznie żadnych modyfikacji. A i akcelerometr leży już z rok czasu i czeka na podpięcie XD ale rezonanse z domyślnym profilem pod klippera póki co się wcale nie rozjechały tak bardzo mimo modyfikacji głowicy.
Póki co satysfakcjonuje mnie pudrowanie gównianej drukarki i do druku części technicznych z PETG niczego więcej mi nie brakuje. Od strony software jak ktoś się nie bawił w KAMP i adaptywną kupkę i adaptacyjne poziomowanie punktowe to mega polecam, łatwe w konfiguracji. Szczerze zajebiste hobby, nie dość że uczysz się mechaniki w praktyczny sposób to jeszcze adminowania w Arch Linuxie bo na OrangePi i systemie wspieranym przez społeczność nigdy nie wiadomo co się zesra po aktualizacjach XD.
#druk3d