Wpis z mikrobloga

W drugą stronę, jest mnóstwo historii gdzie faceci podnoszą kobiecie stopę życiową, wyciągają z biedy, nałogów, złej rodziny, depresji, otyłości (po czym zostają nieraz kopnięci w dupę ale to przypadek pewnie)

@Fala_Magnezu: no to skoro tak to znajdź se chłopa i git
  • Odpowiedz
  • 0
@Ucho1899: ale mnie zagiąłeś. Niestety próbowałem zabaw z ladyboyami w Tajlandii i nie kręci mnie to, uwierz uczciwie próbowałem zostać gejem ale nic nie pomagało, ty może masz jakieś rady, bo widzę żeś homoseksualista pełną parą
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: chodzi o emocje

Chłop jednego dnia robi piekło, innego przeprasza, jeszcze innego znika, do tego jak jest w ciągu czy w-------y to jej dojebuje tak że jej w pięty idzie

Ona to bierze do siebie , szuka winy w sobie. I ją znajduje bo wszystkie baby mają kompleksy jak hoooj. Jak chłopek ją przeprosi to wariuje ze szczęścia. Natomiast jak chłop jej pomaga i buduje jej samoocenę to ona
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: jak to nagrał kiedys o tym Orion Taraban, daja im inne rzeczy, które rekompensuja te drobne minusy. Moze nadrabaiaj wygladem, dynamina, maja zaganiacza 20+, a do tego aktywuja w kobiecie jej instynkty opiekuńcze. Jesli tylko uda jej sie nauczyc tego oskiego by nie palił codziennie trawy to beda mieli idealny zwiazek, a predzej oduczysz oskiego palenia trawy niz nauczysz beciaka bycia dynamiczniakiem
  • Odpowiedz