Wpis z mikrobloga

znów mam pomysł żeby pojechać do wojewódzkiego ale poza atrakcjami typu McDonald to co miałbym tam właściwie robić? takie duże miasto, tyle możliwości, a w głowie kompletna pustka ehh
#przegryw
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@huopisko: strzelnice, gokarty, galerie pełne wystrojonych cycatych, panie na godziny, hale sportowe z ciekawymi rozgrywkami, baseny, sauny. Dalej wymieniać? 😂
  • Odpowiedz
@MP1990 strzelnice są do d--y, gokarty samemu, 15 minut za 500 zł się nie opłaca, galerie żadna atrakcja, na diwy można w mniejszym mieście, hali sportowej nikt nie otworzy dla samotnej osoby i po co, na basenie mam katar od chloru, sauna za gorąco. Same beznadziejne pomysły dałeś.
  • Odpowiedz
@MP1990 ale sam nic ciekawszego od siedzenia w piwnicy nie zaproponowałeś. Tylko gokarty są fajne, ale mamy się ścigać sami ze sobą? Na dodatek gokarty są bardzo krótkie i kosztują mnóstwo kasy.
  • Odpowiedz
@moja-walka @moja-walka pomysły są dobre i każdy średnio rozgarnięty człowiek by sobie coś z nich wybrał, znalazł pośród nich coś inspirującego ale przecież tu nie o to chodzi. Wy się napawacie tym samounartwianiem, bezustannym marudzeniem „sauna za gorącą, woda za mokra”. I jedyne co mnie bawi to to wasze wieczne oburzenie, jak ktoś tak jak @MP1990 wam napisze coś konkretnego a nie będzie was klepał po plecach xd
  • Odpowiedz
@enzojabol woda za bardzo chlorowana i mam po nim monstrualny katar, na który nie pomagają nawet krople do nosa, miałem na studiach basen i jestem genialnym pływakiem. Na saunie też już byłem, żadna rozrywka. Zmasakrowałem merytorycznie te pomysły, a Ty przeinaczasz moje słowa, żeby wyszło, że choć trochę macie rację i na podstawie przeinaczenia budujesz całą fałszywą narrację. Tak samo nigdzie się nie oburzułem na @MP1990, beznamiętnie zmasakrowałem jego
  • Odpowiedz
  • 0
@enzojabol wiem, szalony pomysł, ale może gdyby napisał to w normalny sposób zamiast wyśmiewać i wyzywać to zostałoby to inaczej odebrane skutkiem czego reakcja też byłaby inna?
no nie wiem, taka luźna myśl...
  • Odpowiedz
@huopisko: Zawsze coś nie tak - pomysł zły, sposób w jaki został przedstawiony zły, pogoda zła, faza księżyca zła - zawsze same przeciwności. Miałem kiedyś w szkole takiego bliskiego kumpla - też zawsze wszyscy wszystkiemu winni, też zawsze wszyscy źli. On to przejął od swojej matki która też za wszystko obwiniała cały świat. Nie wiem od kogo ty to wziąłeś ale dam ci radę - to do niczego cię nigdy
  • Odpowiedz