Wpis z mikrobloga

@tom-ek12333 bo jak się dogadają to będzie rosło bo nie ma innych powodów do większych spadków. To zagranie to najpewniej element negocjacji umowy handlowej. Nie zapominajmy że ciągle jej nie podpisali.
  • Odpowiedz
@tom-ek12333: kto ma wrócić po robocie, o czym Ty piszesz? Spadki były wczoraj w reakcji na słowa Trumpa, który już teraz mięknie. W poniedziałek na premarkecie wszystko będzie na zielono i jeśli Trump znów czegoś nie walnie, to po otwarciu będzie odrabianie strat plus zysk, już nie pierwszy raz tak to wygląda z TACO, powinieneś wyciągać wnioski z zachowania pomarańczowego prezydenta. Przypomnij sobie jak to wyglądało z taryfami na UE.
  • Odpowiedz
  • 0
@nie_umiem_inwestowac: Ja patrzę na wykresy i dane a nie śledzę tego co kto mówi. To co mówi wyświetla mi się już po fakcie na Tradingview.

W USA jest 16 jak się giełdy zamykają. Ludzie są w pracy. Wracają i widzą jak spada ale nic nie mogą zrobić.
  • Odpowiedz
@tom-ek12333: Nie nie, sledze go od dawna. Natomiast nie wiem czy sie nie zamotał trochę bo w sierpniu wrzucił taki wykres: Trafił w zasadzie w punkt jestem w szoku. Ale teraz niby twierdzi że to jeszcze nie jest ta zwala z wykresu i zrobi większe ath niż 6769...także ja trzymam sie tej wersji z sierpnia. Jeśli chiny sie nie wycofają z tego embarga to jest to w zasadzie wypowiedzenie wojny
daretti877 - @tom-ek12333: Nie nie, sledze go od dawna. Natomiast nie wiem czy sie ni...

źródło: 1000008310

Pobierz
  • Odpowiedz