Wpis z mikrobloga

@Chilli_Heatwave pan Bunch/buc mnie zablokował. Jeśli laska widziała to jako długoterminową relację to spodziewała się, że facet będzie się o nią troszczył i odwoził. Co w tym takiego dziwnego?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arivederczi: wszystko zalezy od okolicznosci, itd a my znamy tylko koncowa wymiane wiadomosci. Bo tez jak moze oczekiwac odwozki jesli popija? :> Ja rozumiem, gdyby napisala przyjedz po mnie, ja cos przygotuje do jedzenia i zjemy u ciebie to bysmy inaczej rozmawiali ale jesli pojawia sie tryb nakazujacy przywozic i odwozic to troche dziwnie mi patrzec na to, mozna sie spotkac na centrum (zakladamy ze park jest pomiedzy ich miesjcami
  • Odpowiedz
  • 1
@Chilli_Heatwave: nie, on mnie zablokował i w tamtym temacie już nie mogę komentować.
Jasne, można to interpretować jako wymagający ton, ale raczej to brzmiało jakby się umawiali na wspólną noc, a nie normalną randkę. I jeszcze on jest oburzony, że laska chce żeby ją przywiózł i odwiózł. Jak planował pić - to przecież mógł to powiedzieć. Mógł też powiedzieć, że nie będzie tyle jechał bo mu się nie chce. I
  • Odpowiedz