Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: podsumowując chcesz zakończyć 5 letni związek bo laska po pijaku zaczęła cię uderzać? Jak jej pijana siostrę do kibla wynosiłes gry wróciły z jakiegoś tam wyjścia.

Nie wiem trochę płatek śniegu jesteś. Trzeba było jej oddać liścia i tyle i zobaczyć jak wyniknie konwersacja następnego dnia. Czy przeprosi jej czyny itd. dlaczego to zrobiła co myślała. Nie zawarłeś tego tutaj stąd podejrzewam że bait. Nie zawarłeś też czynów jej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @r5678 na jakiekolwiek przepraszam czekałem jakieś dwa tygodnie, wyciśnięte przez zęby. Szanowna siostra nie powiedziała ani słowa.

Co myślała, dlaczego to zrobiła? Uważasz, że nie pytałem? Te pytania spotkały się z ciszą, więc co mam tobie jeszcze udowadniać.

Jak uważasz, że bait to sobie tkwij w takim
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak tak panna uderza cię pierwszy raz w życiu i potem nic nie mówi i nie chce nic powiedzieć. Zero konwersacji przez 2 tyg mieszkając pod jednym dachem... Ludzie tak nie działają.
Jak na razie to jeszcze bardziej się utwierdziłem co do baita.
Miłego dnia życzę i większej weny twórczej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: siostra powinna przeprosić to oczywiste, ale dużo zależy od tego jak potraktowałeś siostre, bo jak piszesz że 'siostrę za fraki do toalety' to każdy by mógł się odpalić w obronie członka rodziny tbh
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak moja jedna ex podniosła na mnie rękę (drugi raz) to było od razu "to koniec, do widzenia". Więc nie czekaj na drugi raz, tylko powiedz jej, że to koniec i ustalcie co z najmem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: weź z nią zerwij i nie marnujcie swojego czasu, bo tej relacji już nie ma. Teraz tylko ładnie posprzątajcie tego trupa - ogarnięcie spraw z najmem, innymi wspólnymi zobowiązaniami - jakiś internet, abonamenty na vod, czy co tam macie. Potem dogadanie się, jeśli macie jakieś wspólne sprzęty. W międzyczasie szukaj sobie lokum, a jak ci nie pasuje z nią siedzieć, to na dzień zerwania spakuj walizkę i się wyprowadź
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak uderzyla cie, to znaczy, ze cie nie szanuje i nie jestes zadnym autorytetem dla niej. Jak nie jestes autorytetem, to szybka droga do zdrady, klotni, potyrkiwania itp. Sam fakt spicia sie jak ostatnia urwa z siostrunia juz swiadczy z kim masz do czynienia. Odetnij ja po cichu od wszystskiego co dzielicie, a potem spakuj sie jak bedzie w pracy i narazie. A jak to Twoje mieszkanie, to pod jej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zdecydowany-fenomen-50: Czytając niektóre odpowiedzi to najlepiej udawać, że deszcz pada jak wam plują w mordę xD Fajne standardy przyjść n------y w środku nocy, w dodatku z kimś (jakie ma znaczenie czy to była siostra czy ktokolwiek inny...) narobić bardachy i udawać, że niema o czym gadać, a przeprosinach nie ma co wspominać... Ale to blacha sprawa xD Jak sami tak robię to spoko, ale dla kogoś to może być za dużo,
  • Odpowiedz