@PanMlecz: Teraz 4h i elo każdy zadowolony. Claude code robi robotę.
2 lata temu pracowałem w jeden firmie produktowej - 4 zespoły mobilne po 4 osoby. Fajni ludzie, produkt i process też spoko. Code review sensownie robione. Długi backlog.
Czas pracy bite 8h. Nie było czasu : na fajniejsze rozwiązania (kodowało się najprostrze rozwiązanie), na rozwój, na migrację na nowsze rozwiązania. Było to męczące na tyle że się wypaliłem po mimo że
@PanMlecz: jaki absurdalny rozkład - ale to typowe - jeden pracuje 2 godziny dziennie i zarabia 20k, drugi pracuje 6 i zarabia 15k, a inny robi nadgodziny i zarabia 10k.
nie ma większej zależności między wynagrodzeniem a ilością pracy a nawet wynagrodzeniem i kompetencjami.
@some_ONE: ja niedawno zmieniłem z z--------u na nową pracę, gdzie koleś rekrutował do własnego zespołu i mówił, że zajebisty work life balance. Przyszedłem i jest z-------l xD
Jak wymagającą masz pracę? Średnio dziennie faktycznie pracuję
2 lata temu pracowałem w jeden firmie produktowej - 4 zespoły mobilne po 4 osoby. Fajni ludzie, produkt i process też spoko. Code review sensownie robione. Długi backlog.
Czas pracy bite 8h. Nie było czasu : na fajniejsze rozwiązania (kodowało się najprostrze rozwiązanie), na rozwój, na migrację na nowsze rozwiązania. Było to męczące na tyle że się wypaliłem po mimo że
nie ma większej zależności między wynagrodzeniem a ilością pracy a nawet wynagrodzeniem i kompetencjami.